57

Анонимен

преди 3 седмици

97 лекари не могат да представляват медицинската общност в Русия.

56

емо

преди 3 седмици

самото заглавие на статията е манипулативно - едно е медицинската общност на Русия, друго е 97 представители на медицинската общност на Русия, нали. тази манипулативност на заглавието предопределя и съдържанието на статията.

55

Анонимен

преди 3 седмици

До факт . . . точно така. да идат при него за да го прегледат и да си полегнат заедно, че светъл път ги чака

54

Анонимен

преди 3 седмици

За На, ако не ме лъже паметта. Обявиха го за инфаркт и никакви разследвание повече и тинтири минтири.вални вече всички забравиха, но медиите още го изравят във фейк новини. Медицинската общност, бреееей! А аз без да съм общност искам да знам какво уби Милошевич в западен затвор? Той се спомина внезапно при много по-подозрителни обстоятелства, едва на 42 Обявиха го за инфаркт и никакви разследвания и тинтири минтири. Първо ще разследваме Милошевич, а навални ще си чака реда..

53

Римолето

преди 3 седмици

А защо никой не говори защо го тикнаха в затвора- защото искаше 10-12 мил.$ от англетата за да направи цветна революция. Ама нещо го хванаха и то тикнаха там където му е мястото. И всички ревнаха да го защитават. Тез представители на медицинска общност да не е като нашия списък с ония хамавите дето са против закона на *** и се оказа,че има хора там дето идея си нямам,че са в списъка

52

Сата НАТО

преди 3 седмици

Разбира се, че това е вятър и мъгла. Никакви "съвестни" лекари няма, в Просията сички са смачкани роби. Това е акция на издъхващия Путин, да имитира някаква свобода и демокрация в нещастната рузка кочи на. Иначе самият Навални си беше един кукумицин, по-скоро имперец-националист, отколкото либерален демократ.

51

Малко за политика

преди 3 седмици

Да помислим върху публикуваното. Какво се оказва: Коментира се "жалбата, която е подписана от 97 лекари". Нали русофобската пропаганда ни убеждава, че който изкаже мнение различно от официалното бива арестуван. А се оказва какво: 97 лекари не се притесняват да подпишат оплакване срещу условията, в които е бил поставен Навални в колонията, в която е излежавал присъдата си. И никой не ги арестува. Нещо не се връзва.

50

за мен

преди 3 седмици

Смъртта на Навални си беше направена от западните разузнавателни агенти! Лесно им е да симулират такава смърт, а вече и бяха подготвени с речи и госпожата Навални за форума си! А че могат да си покрият диверсията - вече е очевидно! Хиляди хора починаха от ваксините на пфайзер, ама информацията тотално се прикриваше!

49

Анонимен

преди 3 седмици

След дъжд - качулка! Медиците си мият съвестта с декларации,убийците си мият кървавите ръце с хипертония! А отравянето на Навални преди отиването в Германия,да не е било от гъби?

48

факт

преди 3 седмици

да идат при навални

47

СтойТаГледай СерГоЕй

преди 3 седмици

Кога са регистрирани, Кои, какви и колко са членовете на: "Ние, медицинската общност". Историйките около едни тееежки опозиционни пари започна с това че Хората на Нафекалний утрепаха Борята Германчиков, А хората на Нафекалната ДжутриЪ ометоха СерГоЕй Нефекалнийченско

46

Анонимен

преди 3 седмици

"Очевидно е, че смъртта на Алексей Навални е настъпила в резултат на небрежно изпълнение на задълженията от служители на FSIN", се казва в жалбата, която е подписана от 97 лекари." - ___ - мястото на смъртта на Навални навежда на увереност за изпълнение на злонамерено нареждане да се изведе човек с разклатено здраве, по потник, на "разходка" зад полярния кръг!

45

Анонимен

преди 3 седмици

Да вярно, трябваше да го изпратят на Бахамските острови да си излежи присъдата

44

Уан уей тикет

преди 3 седмици

Не е лошо да им бият шута на тая медицинска общност точно сега в Русия не им трябват краварски ***.Да им се съдейства за имиграция към атлантическия свят с еднопосочен билет.

43

пияница мистик

преди 3 седмици

Ама западняците и американците са бaлъци. С онзи долeн предател, Сноудън, дето избяга в Мордор трябваше и те така да постъпят. УБИЙ ПРЕДАТЕЛЯ, ПЪК ПОСЛЕ СИ ПИШИ КАКВОТО ИСКАШ В СМЪРТНИЯ АКТ :)))

42

Майор от запаса

преди 3 седмици

Тая "медицинска общност" е като нашите даскали-eничаpи-предатели-грантояди дето се подписаха за джендър-пропагандата в българските земи. А тия се подписали за Навални срещу заплащане под формата на грантове от сороскити НПО. Хубаво е да знаете тези неща, когато четете такива нагласени новини.

41

999

преди 3 седмици

Така ,както сте го написали излиза,че медицинската общност е активна в търсенето на наказателна отговорност единствено за смъртта на специални хора( ,,политикът Навални).Това ли се случва наистина?

40

Анонимен

преди 3 седмици

*** ама *** статия ,но след като прочетох кой е я писал се поуспокоих

39

Анонимен

преди 3 седмици

Има все още надежда за кочинЯта, след като се намират достойни хора-въпреки терора на ***-да се държат смело и да не спират да задават въпроси!! Скоро ще започнат и да търсят отговори, ако не им се отговаря на питанките!!

38

Анонимен

преди 3 седмици

Ха ха ха - "обществото" което явно е финансирано от Сорос, представлява около 0,000049 процента от населението на Русия. Нещо като мравка, която се изказва от името на цялото население.