114

Българин

преди 3 седмици

Над 1000 000 натовски воиници е загубата в Украйна НАТО немогат да преглътнат загубите медеини *** финансирани от сащ крият истината. Ето макрон го доказа иска да унищожи демокрацията и свободата на словото като *** от сащ

113

Анонимен

преди 3 седмици

Russian army2022 - second army in the world;2023 - second army in Ukraine;2024 - second army in Russia.

112

Анонимен

преди 3 седмици

Никой от тези военни от цял свят стъпили на територията на Курск няма да излезе жив от там и стават им дни живот в една абсурдно измислена военна акция която е ясно как ще завърши.

111

Анонимен

преди 3 седмици

Да го разкарат още сега )))

110

Нато

преди 3 седмици

Поляци, французи и афроамериканци се бият в редиците на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Курското направление, разказа руски военен с позивна Зема във видео, предоставено от руското министерство на отбраната, съобщава ТАСС.Както съобщи по-рано заместник-началникът на Главното военно-политическо управление на руските въоръжени сили, командирът на специалните сили "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудинов, сред наемниците в Курското направление има действащи военни подразделения на страни от НАТО.

109

Анонимен

преди 3 седмици

Военната кариера на Сирски зависи от това колко бързо ще се превземе Покровск и до къде ще стигнат руснаците след това върху рухналата отбрана в Донецк!!!

108

емо

преди 3 седмици

ако военната кариера на руснака сирски зависи от авантюрата в курск, то той вече е пътник.

107

Шолц

преди 3 седмици

Курск е добро място за битка. Юруша на укритие доведе до тонове натовско желязо, станало за скрап и вече 2000 укри върнати в чували от "екскурзията" Курск, а още около 4000 "преселили" се вовеки там, които няма и да ги намерят.

106

Футурелов

преди 3 седмици

Друго не знам, ноуркаински журналисти необезпокоявано се разхождат по новоосвободените курски територии и берат интервюта от освободените укро говорящи там, които се оказаха не малка част, въпреки вноса на пришълци цели 80 години с цел да претопят укроговорящото население. Ей това си чист геноцид на рушко-сувецките власти. Но нищо китайците ше ги оправят баш как си требе тия тарикати.

105

0808

преди 3 седмици

До От социалките - При назначението си Сирски, който е руски възпитаник бе наричан от войниците - кървав сатрап, Жуков защото и той като Жуков казващ Они русские матеры " снова родят солдат не жалеше войниците.

104

sherlock

преди 3 седмици

..."твърде съветски"(!!!!!????)

103

Анонимен

преди 3 седмици

В момента цяла Украйна пак е под въздушна тревога. Май ще се повтори вчерашния ден.

102

Христо Христов

преди 3 седмици

До 99 "Там зарплата от 3000 до 8000 евро" - те надминали Австрия по заплати бе!

101

Анонимен

преди 3 седмици

Какво ни интересува нас военната кариера на Сирски, тази на Зеленски или въобще какво ни интересуват украинците? От 3 години ни убеждавате колко трябва да се тревожим за тези морално и ментално осакатени фашисти. Такава е западната повеля, но бъдете малко по-умерени. Нищо не дължим на украинците, но за 3 години те доста ни задлъжняха.

100

Желязов

преди 3 седмици

Така е: Че то САЩ воюват с Русия. Сирски е дал траншеите и личния състав. Какво ще направи той без Америка? Зелевски, като на пеленаче, през няколко часа му вливат пари и оръжие.

99

Ламаринов

преди 3 седмици

Целта на укро есвеото в курск е постигната - стотици пленени срочници за обмен, прехвърлени путерастки подразделения от запорожко и херсонско направление в курско. ЗСУ показаха отново зъби, а кадировците отново духнаха под опашката на руснята и се подиграха с тях. Между другото отново показха колко плиткумни са средностатистическите путерасти - една жена беше супер доволна че затова че мъжа и са го опукали на фронта я компенсират с чанта тетрадки за детето и. Няма други такива *** по света

98

Кариерата на Сирски?

преди 3 седмици

Ах колко не ми пука за кариерата на Сирски...Всичко се решава от Запада.

97

Че то САЩ воюват

преди 3 седмици

Че то САЩ воюват с Русия. Сирски е дал траншеите и личния състав. Какво ще направи той без Америка? Зеленски,като на пеленаче, през няколко часа му вливат пари и оръжие.

96

komitata

преди 3 седмици

Герганчето дето поработила над тоз материал пропуснала да спомене че не Сирски а цял щаб натовски офицери са планирали и дали ход на това начинание което ще с еокаже грешка последна а две бригади вече са н аотвъдното

95

Пудела

преди 3 седмици

АЙ да се разбират двата хобита,пачки да праят