52

Анонимен

преди 2 седмици

Но дрогирани полицаи,ще " могат" да " проверяват" и то " законно" обикновенните шофьори???!-:(

51

Гаранция !

преди 3 седмици

Щом употребява значи и мъчи да продава ... пари трябват ! А и кой ще се усъмни ....

50

До адвокат !

преди 3 седмици

Пази Боже,да не те спрът найстина такива дрогирани ,па ти им са прави на отворен .....

49

Тези от ВАС за кого-

преди 3 седмици

--работят ? Пиели бензодиезипини -- как ще пие реланиум и ще ходи на работа -- та на опаковката пише да не се шофира и да не се работи на разни машини и какво ли не --със жълта рецепта са и със тях се привиква има зависиост ! Хайде хапчетата за нос със псевдо ефедрин е друго ,ама като си шофъор ще питаш лекаря си и ще четеш ! Сега какво излиза че проверяващия може да е дрогиран и да проверява другите за дрога и да твърди че това е лошо или като набара някой дрогиран му прибира парите че пак да

48

Адвокат

преди 3 седмици

Значи всеки спрян за тест от полицаи след като по иска да се легитимират кои са следва да им заяви,че са неадекватни и предполагаемо наркоманизирани като отказвае тест,преди те пред вас да извършат и покажат ,че са чисти.Ако откажат се обадете в полицията и да заявете,че дрогирани неадекватни наркомани в униформи са ви спрели и искат пари да пратят им се извърши тест.

47

Анонимен

преди 3 седмици

Да. Има. между тех другирани и пияни

46

Анонимен

преди 3 седмици

Ако те не се "занимават" с наркотици, няма от какво да се притесняват от тестване, но явно не е така!

45

Анонимен

преди 3 седмици

Номер 2 е народното събрание,номер 3 министерския съвет.

44

Анонимен

преди 3 седмици

Номер 1 място за работа на наркомани.

43

Анонимен

преди 3 седмици

Преди полицаите ходеха в безупречен вид - облечени, избръснати, без видни татуировки. Сега положението е мн интересно. Нищо общо с безупречната визия. Бради, татуировки, вид на дискотечна охрана.

42

Ахахаха

преди 3 седмици

Тотална дискриминация и разделение на база заемана длъжност. Значи може да спреш шофьора и да го тестваш дали е ипотребявал, но не може да тестваш полицая дали е употребявал. В началото на смяната си. Нищо че шофира автомобил, нищо че носи оръжие и тн. Значи за обикновения човек може да се ползват тестове даващо всякакви резултати, ама за другите не може. И защо ? Щото резултат може да не е хубав пък сега няма да се излагаме тотал щета!

41

а

преди 3 седмици

прокурори и съдии защо не им се правят тестове за наркотици - и ппри тях има много наркомани и виждаме какво се случва и какви присъди издават на колегите си ........всички държавни служители трябва да се тестват за да взимат адекватни решения.

40

Анонимен

преди 3 седмици

на прокурорката и състава на ВАС, дрогирана кука да им гръмне най-милото!

39

Гйкн

преди 3 седмици

Както винаги по територията - гражданите да го..

38

Анонимен

преди 3 седмици

А гражданите не търпят ли същите вреди?

37

ддд

преди 3 седмици

Да си дават кръв като нормалните граждани и да си чакат резултатите по 6 месеца. Нека да си берат и те срама от хората.

36

в

преди 3 седмици

Сега някоя организация да вкара в съда това решение, как така ще се прави разллика между гражданите. Пак ли наши ваши.

35

и после

преди 3 седмици

защо не ги уважават и само плюят по тях... еми ето защо .... двоен стандарт

34

Анонимен

преди 3 седмици

Значи тези тестове се използват при редови граждани, нищо че дават фалшиви резултати, но при полицаите не може. Съгласен съм, че не е редно да се тестват полицаи с фалшиви тестове. Защо обаче граждани се тестват със същите фалшиви тестове? Когато намерят качествени и сигурни тестове, тогава да се използват и също полицаите и шофьорите да се смятат за виновни, чак след излизане на кръвната проба, при положение, че се потвърди резултата от теста и чак тогава да има наказания, а не преди това!

33

HeinrichHimmler

преди 3 седмици

Значи тестовете не работят за полицаите ама нормалните граждани сме тествани като опитни мишлета и за нас тестовете работят безотказно така ли ? Надявам се всички тествани да осъдят държавата в Европа и да фалираме дружно веднъж за винаги тази мафиотска к.о.ч.и.н.а