18

Анонимен

преди 3 седмици

И сега след мача с Левски, ще сменяте и следващия треньор.Трябваше да оставите Стипич още малко.С тези футболисти какво искате

17

Дядо от село

преди 3 седмици

Какво пищите всички против Стипич?Той ли е най виновният?През 84 година ЦСКА с футболисти като Стоичков,Велинов, Георги Димитров, Лъчо Танев, Емо Костадинов Георги Славков и т.н и треньор Манол Манолов Симолията от първите 5 мача има само 1 точка.Даже излезе вица по какво се различава калинката от ЦСКА -по това че калинката има 2точки,а ЦСКА 1.. Никой не изгониха и ЦСКА завърши на второ място..И тия бивши футболисти и треньори да не разправят колко велики са били и сега колко са зле...

16

Истината

преди 3 седмици

Договорката м/у Валтер и ганчовците е ,папазки да се занимава с инфраструктурата,а ганчеви да продължат да се занимават с клуба,в управата има само един човек на папазки,останалите са си старите на Ганчев,

15

Анонимен

преди 3 седмици

Пожелавам на цуцек все такиви тренери.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Навремето едва не подписахме с Грег Ментето, но се усетиха навреме. С този Стипич изпуснахме работата... Браво на ръководителите калитковци!

13

Анонимен

преди 3 седмици

В Борисовата градина с тая любов към сърби и хървати, да си се оправят. Показва, че ръководството е много наивно и глупаво.

12

ГРИША, ВРЪЩАЙ СЕ

преди 3 седмици

Че тия ша изпаднат от А група

11

Анонимен

преди 3 седмици

Стига с тия сърби,хървати,македонци за треньори.Доведетв си качествен треньор от доказана футболна страна,за да не си хвърляте парите за тоя,дето клати гората.

10

8888

преди 3 седмици

Кой го доведе това менте на Срмията???!!!

9

Нямат пари

преди 3 седмици

Там е цялата работа. Освободиха високоплатените играчи, за да не им плащат високите заплати,а никой нов не иска за дойде без пари.... Финансов колапс...

8

Анонимен

преди 3 седмици

Ами не е зле. Поработи 2-3 месеца и сега ще лапне неустойка и за следващата година.. Даже ще е доволен че го уволняват. Но като има балъци да му сключват такива договори, що пък да не вземе парите.

7

Иванов

преди 3 седмици

Уволнете го дисциплинарно и за системно несправяне със задълженията си и готово,няма неустойки

6

MaйMyнaтa

преди 3 седмици

Тия эакъсаха, немат стадион, немат играчи, а са и треньор нема имат

5

митко

преди 3 седмици

И директорите трябва да бъдат изметени.Крайно време е Валтер Папазки да излезе и да разкрие с каква роля е спуснат в ЦСКА.За момента ролята му е изцяло негативна.

4

левскар

преди 3 седмици

Да,левскар съм,но ме боли за ЦСКА.Това един от двата най-титулуване български истински отбори,не като делиорманския сбирщайн.Откъде го доведоха този хърватин?Ние нали сме чуждопоклонници,дай ни сърби,хървати,словенци и пр. измислени треньори.Докато българските клубове на заложат отново на българското-и като футболисти и като треньори,нищо няма да се оправи.тои неглец си искал парите до края на сезона?!Един шут отзад не иска ли?

3

Хм...

преди 3 седмици

Брееей, не се намериха кадърни треньори за "лъфчетата" на българския футбол.... Всякакви треньори минаха, на националния и на "грандовете" ни и все изкарват по няколко срещи и си заминават. Все ЗАГУБИ отбелязвали. Все едно че треньорите играят на терена и губят от противниковите отбори... Абе ДА НЕ БИ ФУТБОЛИСТИТЕ НИ ДА СА КУЦИ? Тренера прави стратегията, вярно, ама ако няма кой да я изпълни на терена кой ли е виновен? Време е да се ИЗГОНЯТ мамините футбалерини дето са се натикали по отборите.

2

Руси

преди 3 седмици

Поредният разкрит "специалист".

1

Анонимен

преди 3 седмици

То цецека отдавна тотално пеиключи.Това,за което пишете е Литекс.