Снимка: Lap.bg

Томислав Стипич е отстранен от поста треньор на ЦСКА - София, след като "червените" записаха срамните четири загуби в пет мача. Нещо невиждано в последните 40 години.

Наставникът обаче продължава да създава проблем на клуба, тъй като след дълги преговори този следобед с ръководните фактори в клуба Стоян Орманджиев, Филип Филипов и Михаил Александров, е отказал да признае грешките си, съобщава Sportal.

Освен това Стипич не е приел да се раздели по взаимно съгласие с ЦСКА - София, като заявил, че си иска парите за всичките възнаграждения до края на сезона.

С изказванията си и медийните си изяви хърватинът също не вдъхна особено доверие и не показа, че знае какво точно прави в Борисовата градина. След загубата от Славия и ужасяващото първо полувреме, Стипич заяви, че "нямаше стабилност в двете фази на играта", но след почивката отборът стоял по-добре. За финал пък сервира, че е дошъл да стане шампион с ЦСКА, но не е уточнявал кога ще стане това.

Стипич повече няма да води ЦСКА - София, като това е съобщено и на футболистите, а клубът ще се опита да обяви новия си треньор в следващите часове и по-точно във вторник, който ще трябва да дебютира срещу Ботев (Пловдив) в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase