53

Анонимен

преди 3 седмици

Шолц подкрепя украйна, а какво мислят германците?

52

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница.Русофилите са агенти на Москва и Българофоби.Русия подло не се намеси да защити православна Армения с войските си в тамошната база, а се съюзи с мюсюлмански Азербайджан, поради коварните си имперски интереси.Така и нас навремето уж ни освобождава, а когато правим Съединението не го признава, организира преврат, изтегля своите генерали и насъсква Сърбия в братоубийствената война от 1885 г.Това е Руската - подла и коварна.

51

Анонимен

преди 3 седмици

*** дърта шваба,попитай дядо си за годината 1945.Германците бяхте бити,еб.ни и още нещо. Седи си на подпухналият ***,не дърпай мечката за опашката.Гадове,така ли мислите за световния мир?

50

Христо Христов

преди 3 седмици

До 93 "Шолц питал ли е немския народ какво мисли по въпроса?" - да, на изборите за ЕП, под 30% бяха немците срещу помощта за Украйна. Немците искат да дават пари и работят за Украйна. Факт.

49

Анонимен

преди 3 седмици

Шолц питал ли е немския народ какво мисли по въпроса? Или Германия е самия той и САЩ в лицето на изкукалия Байдън? Щото да го светна, че немците като видят украинско знаме и чуят слава украине, героем слава, псуват като никога досега. Германците вече имат алергия от украйна. Да, безкрайно търпеливите германци ги докарахте до там.

48

поредната рушка

преди 3 седмици

опорка рухна

47

90 go fuck yourself

преди 3 седмици

както братята американци биха се изразили.

46

Анонимен

преди 3 седмици

Гад не обиждай аз не коментирам теб

45

88 абе идиот кръгъл

преди 3 седмици

учи история, за да не звучишТъпо......руските фашаги правеха паради с немските преди да си разделят Полша. Пълно е с документални снимки и видеа.

44

Анонимен

преди 3 седмици

цяла европа срещу Русия и не могат да се справят, но какво да се очаква от вечно губещата германия, нали тя в момента управлява Европа в лицето на лайен, неуспяла в собствената си страна, разследвана от Бундесфера за скандали като министър на отбраната

43

Германия загина

преди 3 седмици

Траен спад в индустриално производство, след атентатите срещу СП2 и СП. Десетки хиляди фирми закриха бизнесите си. Дали безработните и студуващи германци няма да излязат по площадите в Берлин зимата. Цяла Европа храни ВПК-то и енергетиката на САЩ. Не е нормално.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Как успява клоунът да изцежда милиарди , милиарди , милиарди от толкова страни? И те наливат ли наливат в бездънната яма! Супер нагъл и нахален бивш президент и супер нагъл и нахален народ! Проклети укри!

41

Анонимен

преди 3 седмици

Ким Чен Ун потвърди солидарността на КНДР с Русия.

40

Teхасo

преди 3 седмици

Eвроатлантиците, спите ли? Арестуван преди 3 часа на летището в Бурже е собственикът на "дезинформационния" Telegram. Отваряйте шампанското и празнувайте! Беше ясно, че става нещо - проблемите с вписването в приложението последните дни не са били случайни! Войната на Запада срещу славянството приема все по-уродлива форма.

39

Щирлиц

преди 3 седмици

Затова в Солинген имаше проява на солидарност,с нож в ръката.Каквото сте посели,това ще пожънете,господа наследници на групенфюрерите.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Най-тъппият народ са германците, след тях са украинците.

37

Немски Гражданин

преди 3 седмици

и Кой е Шолц, че да Говори от Мое Име и от Името на Съседа ни Ханс?!

36

Мстр Биин.

преди 3 седмици

Много ме кефи как периодично триете коментари, което обесмисля цялата възможност да драскаме под тъпите статии. И хората да виждат, кои какво мисли по въпроса.

35

Пешо

преди 3 седмици

Спомняте ли си как преди дни троловете гласяха че Германия спира с помощите, имаше и статии тук, какво стана сега, рублите как са? Стигат ли да си избършете *** поне?

34

Анонимен

преди 3 седмици

Германия нали каза, че нямат пари? Солидарни ли са с взривения Северен поток? Хахахахахаха Нали прокурорите от Германия търсят украинците взривили Северен поток? Нещо ни будалка Шолц.