15

Bitcoin

преди 3 седмици

Buy Bitcoin.

14

Въх джурналя бее

преди 3 седмици

И биткойна скочи почти до $65к. Не знам кой ги пише тези статии, бати джурналята двутактови

13

Въх разбирачи

преди 3 седмици

Аве ейй, гилеми разбирачи тука бе. *** прости, вземете се образовайте малко от малко за биткойн и как е направен. Направите ли го, ще разберете колко сте прости и наивни

12

IT пенсионер

преди 3 седмици

Този, който сравнява биткойна с Понци схемата забравя една много важна подробност - биткойна се използва масово за плащания и то анонимни, това всъщност го направи популярен. Крипто валутите са основен метод на разплащане в дарк нет-а, не може да си поръчаш дрога или оръжия и да плащаш с кредитна карта, нали? Идеята за алтернативен метод на разплащане е много стара, нарича се Фиат, и онлайн варианта - Линден в Секънд Лайф.

11

КопачО

преди 3 седмици

Е паааа......да копаем тогава!

10

:)

преди 3 седмици

най-елементарната справка е като отидете и видите "пирамидата" от както е пусната колко се е срутила..

9

Анонимен

преди 3 седмици

Инвестирайте в историческия парк. Биткойнът е пирамида. : )))

8

Анонимен

преди 3 седмици

Нормално. Форумният бедняк бачкер от 500$ за един Биткойн лае каква пирамида е, докато други си купихме апартаменти и коли с крипто хахахахахах

7

Анонимен

преди 3 седмици

Криптото е бъдещето. Блек рок вече изкупиха половината биткойн и етериум дога вий спите и слушате някви откровени малoyмници като Кирчо Брейка. Това ви е последния шанс да влезете и да спечелите стабилно. След месец-2 вече ще е късно.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Типична Понци схема иначе преведено финансова пирамида т.е ако си от първите във времето дето са инвестирали ще взимаш от балъцuте, които са под теб в пирамидата. Понци схемата работи докато има финансов поток, тоест нови бyнаци дето се набиват с пари, но рано или късно пирамидата рухва и тия дето са в най-ниската И част са се набутали най-много и пияT най-студената вода!!Сега е време да се продава биткойн, а не да се купува,щото балона рано или късно ще се спука!!!

5

Ружа Игнатова

преди 3 седмици

Инвестирайте смело в криптовалута, не бойте се.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Докато има балъци ще има и криптовалута.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Биткойна е на ЦРУ , купувайки биткойн финансирате терористи и секти

2

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 3 седмици

И специалист по КРИПТО! Сега е момента да си купите някои подходящи алткойни. АДА; EOS; UNI; DOT; DOGE; SHIB: и т.н. Тези са с най-ниска цена. Догодина около месеците 05.25 и 11.25 ще е таванът на булрана на алтовете. Ще направите х5 и дори х10. Биткоин сега не се купува. Той се пазаруваше когато беше 16 000 - 19 000. Продава се на 68 000 - 72 000 и се купуват алтове на сравнително ниски цени. УСПЕХ - искам умни и богати българи.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Любо Жечев значи вече е милионер. Да не го мислим. Муахахаахха...да та у търговишкия скапааняк да та...