63

Анонимен

преди 3 седмици

ООН е за закриване ! ООНпаразитна бандаШАРЛАТАНИ ! За 79 години наляха милиарди помощи в третия свят и ги размножиха десетократно, за да унищожават реда в цивилизования свят с тероризъм.

62

Анонимен

преди 3 седмици

ООН е за закриване ! За 79 години наляха милиарди помощи в третия свят и ги размножиха десетократно, за да унищожават реда в цивилизования свят с тероризъм.

61

Анонимен

преди 3 седмици

Мюсюлманска гадове,в Германия са много милиони ,хранят ги лекуват ги евро и подаряват а те за благодарност гърмят с бомби и с ножове колят

60

Кольо кура

преди 3 седмици

Туй е новото нормално Свиквайте. Колкото по бързо толкова по добре за вас.

59

JJIvanov Douser

преди 3 седмици

JJIvanov 24/08/2024 at 10:37 amWarnings about BAD DEATH music terror trough SMART PHоNES !!!Внимание НЕ НОСЕТЕ СМАРТФОНИ и СМАРТ ЧАСОВНИЦИ..ЗАБРАНЯВА СЕ НОСЕНЕТО НА SMARtPHoNES И СМАРТ часовници по време на работа и в училищата..КАнЦерогенен терор!!ДА НЕ СЕ ПУСКА музика от СМАРТФОНи..Вече ползват обемно проникващо озверяващо обсебване Облъчвания озверяващ обем около свирещия уред се вижда като терористичен с леко затъмнение.. Озверяват се поени с пси активни нарко спец добавки. Озверя

58

баба мара

преди 3 седмици

прокуратурата няма ли да се намеси каква е ролята на меркел и неината коалицияс шолц наводниха европа с мигранти и сега ще си патят ами хората като дрематпо изборите такава е перспективата

57

Влади

преди 3 седмици

Някой ще потърси ли сметка на баба Меркел за нейното : " Добре дошли!" на главорезите( все инженери, лекари и ядрени физици) от Близкия и Средния Изток???

56

Анонимен

преди 3 седмици

Жалко за погубените животи,дано Бог помогне на ранените да се оправят! Празнували са фестивал на разнообразието, а жертвите всъщност са следствие от това разнообразие! Всичко,което се случва в Европа е много,много тъжно и страшно!

55

ЩО ДА Е

преди 3 седмици

НЕИЗВЕСТЕН

54

Еврогейец

преди 3 седмици

Ядрените инженери на баба Меркел,трябва да бъдат толерирани.

53

МЯРКАТА ЗА НЕЩАТА

преди 3 седмици

Струва ми се, че колкото повече своеволието, слободията и разврата се ширят в "райската градина", както я нарече Борел, на западните общества, толкова по-твърд, жесток и радикален отговор ще има. Нито едното, нито другото са хубави неща - КРАЙНОСТИТЕ не решават проблеми, а създават още повече. Но цялата работа, погледната по-безпристрастно, изглежда като една везна, коятто се "уравновесява" понеже е изгубила МЯРКАТА ЗА НЕЩАТА.

52

pb

преди 3 седмици

Чакай да позная - млад мъж, ***, брада, бяла нощница, разправял нещо за акбар докато кълца хората... Мотив неясен.

51

Бай Илийчо

преди 3 седмици

Жа стане ,па то веке е станало кой не носи,нящо за самозащита ша го колат.Аъъ!

50

Бай Илийчо

преди 3 седмици

Тряаа са научите да одите въоружени. Тамка е спасението.

49

Анонимен

преди 3 седмици

Как ще напишеш "четерима" ***, лeлко npocта!

48

Анонимен

преди 3 седмици

Нормално евроатлантическо ежедневие.

47

Анонимен

преди 3 седмици

Какво се случва когато Инжинерите на Меркел, новоинтегрираните срещнат ЛГБТ_напаста свикнала всичко да и се дава и всеки да им целува краката? Битка, кой е най-толериран от БрюкселскатаИслямизиранаПедерастия. Ами атаки с нож разбира се! ЛГБТ-*** изкюлченяците сега ще протестират ли или не е политически коректно и никой не дава грантчета за протести срещу новите Афро_Европейци?

46

Един

преди 3 седмици

Това не е важно , оставете ги тия новини, кажете нещо за oбpaтният пингвин. Това е най-важното.

45

Анонимен

преди 3 седмици

В Англия едно същество от Африка изнасили 12-годишни английско момиче. Съдът оправда африканецът с цвят на кожата обратен на белия, защото не знаел закона. Не знаело съществото, че изнасилването е престъпление.

44

Анонимен

преди 3 седмици

Атака с нож е запазена марка на араби и наши хора от етноса. Тия ходят навсякъде с нож и ръгат неверници. По принцип ножът в ислямския свят се използва за убийство на неверниците. Така че почти сигурно убиецът е от "религията на мира". Германия вече не е тази Германия... Меркел ги покани тия и вече няма оправия.