52

JJIvanov Douser

преди 3 седмици

До 100 000 години затвор след смърта дават на наркоманизирания следен и манипулиран с чипове и импланти JOE BIDEN.. ЗА НЕтаняху нареждат МИНИМУМ 300 000 години затвор след смърта заради жестоки убииства на над 13 000 деца родени в Израел вкл БОГ ЯХВЕ>> Убит от бомба на израелските терористи 2023 Декември..Experts must to make tests about 'HIZbula" and "HAMAS"...ДА се проверят всички разговори вкл заповеди от израелски тайни служби до "ХАМАС" и "ХИзбула" вкл за показен терор с заложници !

51

Анонимен

преди 3 седмици

Дименцио давай че като дойде Тръмп Украйна няма да видят и един патрон и един долар

50

Българин

преди 3 седмици

Русия изпепели змеиския остров там бяха разположени американци и великобританска *** голям кеф западната *** е бясна загубиха стотици воиници мършляци

49

Напред на нож

преди 3 седмици

Дядо Байдън дава долари. *** украинците. Пито-платено.

48

Доларът

преди 3 седмици

До Анонимен 48 Доларът пада, защото американците търпят евреина Пауъл да се гаври с тях. Байдън и Пауъл унищожиха икономиката на САЩ. Това са най-некадърните хора в историята на Америка. Пауъл създаде най-големия икономически балон, който някога е имало в света на финансите. Още съвсем мънищо остава и всичко ще рухне. Пауъл ще се провали с неговия план да унищожи долара.

47

тумор

преди 3 седмици

Всяка дума на Байдън и Харис означават още войни.

46

Анонимен

преди 3 седмици

Долара що така пада вече 11 дни.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Чак сега разбрах. Украйна ще играе роля като нов Израел, но в Европа. Печатница за пари и средство за разделение не само в европа, но и срещу Брикс. Ех ако можеха да включат и Марс.

44

Ivza

преди 3 седмици

До 43-Средствата не са на вятъра.Те си остават в САЩ,а Зеления хвърля нацията си в безмислено унищожение.Но какво да се прави,хванал се е на хорото,ама сам.

43

ВЪРНЕТЕ ДОНБАС-КРИМ

преди 3 седмици

НА РУСИЯ И ДА ПРИКЛЮЧВА ВОЙНАТА

42

17ти Август

преди 3 седмици

Аве kAпейки, докато урките трепат колхозниците особено на тяхна територия и показаха, че голташка пРосия е разграден двор и даже нейните си граници не може да уварди и путинарко ич не му и дреме за колхозниците живеещи в блатото, ше му дават на Зеления до откат оръжия, даже ше му разрешат да ползва и такова с далечен обсег срещу колхозниците.

41

бай Владо

преди 3 седмици

да де, ама нема НИКАКЪВ смисъл да се подкрепя една пропаднала държава с губеща армия, унищожена икономика и бягащо население. Средства хвърлени на вятъра!...А укрите - те изобщо не влизат в сметката (и съвсем заслужено, тъй като на запад отдавна са разбрали колко им е акълът...:) Напр., само дълбоко умствено увреден може да си въобразява, че след като влезе с оръжие в Курска област, ще се измъкне жив от там...

40

Анонимен

преди 3 седмици

Независимият народ на Украйна" хаххахах

39

Анонимен

преди 3 седмици

очаква се цялото нато да излезе в отпуск, за да отиде по "собствено желание" на фронта срещу Русия..

38

Анонимен

преди 3 седмици

от 31 абрамса подарени на окрите, са останали само 11 и то само за последните шест месеца... краварите повече няма да има дават ..

37

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 33 ... "Абе наричайте си нещата правилно" ... ами казаха го - всички полезни изкопаеми които се намират на територията на окрайна вече са собственост на краварника...

36

Анонимен

преди 3 седмици

Въпросът за Байдън е дали ще удържат Курск до изборите и да спечелят демократите или руснаците ще смажат авантюрата и ще подарят победата на Тръмп?

35

Анонимен

преди 3 седмици

Байдън забрави да спомене на каква стойност е този пакет? Преди парите се лееха като из ведро, а сега им подхвърлят някакви подаяния и пълни мизерии, преди повече от 4 месеца им дадоха 800млн, сега са 10 млн. То кампанията на Байдън за президент събра повече пари. 2023г хвърчаха милиарди към Украйна всеки месец. Днес дори ги е срам да напишат сумата да не се излагат. Какво стана, нали щяхме да подкрепяме до самият край? Това ли е краят - 2 ракети пейтриът и 1000 снаряда?

34

Анонимен

преди 3 седмици

Обикновен ***

33

Ада на чебурашките

преди 3 седмици

В Ростовска област на Русия собствениците на петролни бази са решили да се отърват от предприятията си. Няколко такива в различни части на региона са обявени за продажба, съобщава местната медия privet-rostov.ru....Някоя чебурашка няма ли желание да си купи? Ще я ползва като фойерверк за рождения си ден...ако рождения ден е лятото де:))))))))))))