24

Някой

преди 3 седмици

Преди да напишете неверни неща, първо си проверете информацията. Гледайте гръцките новини. Там се казва гръцко семейство и са 3-*** братя, също така не е хвръкнало от виенско колело, а е друга въртележка, седалката се чупи, защото е била ръждясала и собственикът е бил с изтекъл лиценз от май месец .

23

до 4

преди 3 седмици

Нашенските бандити са окупирали голяма част от северна Гърция и ще унищожат и нея. Това виенско колело е в село до плажната бърлога където се биха няколко дни преди това, така че собствениците явно са от същата групировка. Друг е въпросът, че и гърците са ги оставили да безчинстват, ако е вярно, че този парк-убиец няма разрешително. В Слънчев Бряг също почти убиха една жена по този начин. Трябва да си луд да се качиш в БГ на такова нещо! Лошото е, че в чужбина не знаеш, че си пак в техните лапи.

22

Мислител

преди 3 седмици

Ти хубаво ще го откраднеш това виенско колело, ама как се минава граница с него?! Търкаляли ли са го?:) Щото не е 5 стинки да ги сложиш в джоба. Това е близо 30+ метра желязна конструкция с двигатели пейки и какво ли не тежи над 9 тона . Как се краде такова нещо?!? И то от мързелив грък.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Некадърните и мързеливи гърци въртят колелата до падането на първия сърбин. После правят инспекция на съоръженията. Но искат преди това 9 месечни екскурзии до Италия

20

Ми

преди 3 седмици

Аз не съм чул за открадно колело в България

19

Скрап

преди 3 седмици

Открадна желязо от България. Кой ли е етноса? Тези са от добрите, които отварят бизнес и отварят работни места за маалита. Затова не са проведени.

18

Ели

преди 3 седмици

Къде са коментиращите, които обичат да припяват, че "такова нещо само в България може да се случи"?!

17

Appostollos Damianis

преди 3 седмици

Бившия Работник е на дрога....Лехеи моно Скупидиа .

16

СОБСТВЕНИКА

преди 3 седмици

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО РАЗХОДИ ИМА И КОЛКО ОСКЪДНИ СА ПРИХОДИТЕ! ВАЖНА Е САМО ПЕЧАЛБАТА И ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МАЙКАААА

15

Appostollos Damianis

преди 3 седмици

ОЗИ СЛУЖИТЕЛ Е НА ДРОГА !!..НЕ Е РАБОТА НА КЪСАЩЯ БИЛЕТЧЕТАТА, И ДА ПУСКА МАШИНАТА = СТАРТ-СТОП !...(ТОВА МУ Е РАБОТАТА)---ДА ЗНАЕ ЗА ''УМОРА НА МЕТАЛА'', СТРЕСС НА МЕТАЛЛИТЕ , И ДА ПРОВЕРЯВА ЕЛЕКТРИКОС СХЕМИС и ИНЖЕНЕРНАТА МЕХАНИКА НА ВСИЧКИТЕ ОБЕКТИ В ЛУНАПАРКА !!...ТОЙ ЗАТОВА Е ТАМ---ДА КЪСА БИЛЕТИТЕ, И ДА НАТИСКА САМО '''СТАРТ-СТОП'''''...ТОВА Е РАБОТА И ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ИНЖЕНЕРИ + и ЕЛЕКТРО и МЕХАНИКОС ОПЕРАТОРЕС .

14

Анонимен

преди 3 седмици

за подлите на първо място са парите след това случайно евреите са плакали, когато са създадени

13

Анонимен

преди 3 седмици

Това е Виенското колело на Киро Шиндлера циркаджията. Той фалира цирк България откакто пристигна от Канада. Пренесъл го е с Еърбъса когато летяха с Лена на вечеря, където излъга жена си, че ще участва в Солун във вечерята на високо равнище на Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ). Тогава е пренесъл и колелото. Няма как през границата да е прекарано. Не му върви нещо. С колата на НСО уби човек. Сега и това момче лека му пръст...Да арестуват Киро и да си признае всичко!

12

Мдааа

преди 3 седмици

Собственика е българин сто по сто щом е толкова лаком и безхаберен

11

Анонимен

преди 3 седмици

А границата как преминаха? Документи ли фалшифицираха? Абе, щом чорбаджията не е казал в полицията, че колелото е откраднато, има нещо гнило. Всеки ден по една част ли са пренасяли? Или като го откраднаха го пратиха до Гърция по АлиЕкспрес? Будалкат нещо.

10

хахаха

преди 3 седмици

как се краде виенско колело

9

Анонимен

преди 3 седмици

Кой ще те обучава 9 месеца в Италия за това колело? Да не е F16?

8

Анонимен

преди 3 седмици

Нема значение отде го е краднал. Има значение що не го е поддържал бре гръцити. И що не сте съобщили дето трябва след като в миналото е имало инциденти бре гръцити.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Ние това колело в България не сме го виждали. Къде е било скрито, че да го откраднат от България? А българина от къде го е откраднал щом не е сигнализирал на властите в България, че Виенското колело е откраднато? Или се оправдават отново с България?

6

Анонимен

преди 3 седмици

Искаме си "София Ленд"!

5

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя гръцки курорт нашенци ше го превърнат на нещо като Слънчув брег.