7

Анонимен

преди 3 седмици

Вълната от ДДиабет Тип 2 по света се дължи на брашната, които се използват в хранителната промищшленост в момента. "Обогатени" и преработени, направо убиват. Отделно се сеят само устойчиви сортове с повишено стотици и хиляди пъти естествено съдържание на растителни протеини, които би трябвало да предпазват растението от вредители, но напрактика са си отровни за човека. Повишават добивите на зърнени и убиват хората.

6

Анонимен

преди 3 седмици

До от Плевен Дъге, ти сигурен ли си, че фамилната ти обремененост не е алкохолизъм? Половин кило червено вино всекидневно?

5

от Плевен

преди 3 седмици

На 63 г. съм, като от 12 г. се пазя да не развия диабет; когато бях на 12 г. при баща ми откриха диабет, а при нас той е фамилно заболяване. От 11 г. съм на хапове, водя природосъобразен начин на живот, много съм стриктен към много неща, но в същото време всяка вечер пия по половин литър хубаво (!..) сухо червено вино. Имам добра ерекция за годините, но нямам биологични деца поради факто, че не пожелах моите биологични деца и те да бъдат обременени от диабет. Важен е начина на живот, това е прав

4

Анонимен

преди 3 седмици

Наскоро се видях със стар познат,с който не се бяхме виждали от много години.Открили му диабет тип 2,докато по спешност му слагали стент поради остър инфаркт.Човек на около 45,който не бил минавал на никакви профилактични прегледи (до тогава).Профилактиката не може да хване всичко лошо,това е сигурно,но хваща завишен холестерол,хваща и завишена глюкоза преди да е станало непоправимо късно.Не лекувания диабет убива.Симптоми няма.А началната фаза може да се стопира само с диета и движение.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Двама пълни *** са дали коментар. Явно това е нивото на тази медия.

2

Анонимен

преди 3 седмици

дайте ни факсина и ше си я биеме веднага. кот кажи бойко туй прайме

1

Анонимен

преди 3 седмици

първо нема ли Диабет тип 1 или директно минаваме към продължението ??