11

Анонимен

преди 3 седмици

Нашите шефове и депутати първата им работа е да се докопат до служебна кола с която да ходят на работа, нищо че има гр.транспорт, а това са парите на хората. Нали уж заплатите са им високи заради отговорностите и дрън, дрън. Всичко е наглост. Служебната кола е за служебни дейности, а не за ходене на работа.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Виж се разберете ако е работил в "Чипотле" значи сега ще пътува до Сиатле,

9

Анонимен

преди 3 седмици

Каква е тази смешна заплата?

8

Анонимен

преди 3 седмици

"Екоактивистите също не останаха безучастни". Драги ми кретеноидчета, това с емисии и не знам си какви въглеродни простотттии е само за ваша консумация, не го ли разбрахте вече? Старбъкс е урродливва либерастична компания и ще ви се смеят в лицата до когато има кретеноидчета като вас да им вярват. "Вредните емисии" са само за раята. Когато сатаните от WEF примерно летят, техните самолети само пърдддят розички, не го ли знаехте? Но вие ще ядете *** заради "глобалното затопляне". Ай честито!

7

до 1

преди 3 седмици

Само дето корпорациите са основните спонсори на зеленизма като средство за фалит на по-малките конкуренти.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Пълна безсмислица! От тузарския Ню Порт трябва да стигне до Лас Анджелис, щото самолета няма да паркира на плажа, и после оттам има близо 2 часа в една посока. Това означава, че има минимум 3 часа пътуване в една посока, или 6 часа общо. Или не предвижда да ходи всеки ден на работа, или няма да го бъде. Напълно невъзможно е да изкараш така повече от 6 месеця, особено ако не си на 20 и вече имаш и семейство

5

Боян

преди 3 седмици

Аз също съм шеф и ходя с автобус.

4

1488

преди 3 седмици

Самолета оборудван ли е с нов катализатор и ламбда сонда? Или е на нафта и не трови въздуха?

3

Анонимен

преди 3 седмици

Старбъкс е афроамериканска пот.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Всички са на старбъкс и отровни храни с доставка после реват как нямат пари за нищо но и вадят 2-3 бона за някакъв телефон.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Оставите ли екоТЕРОРИСТИТЕ да нападат хората, скоро ще стигнат и до нас. Скоро ще почнат да "атакуват" и обикновените хора, които пътуват с автобус до работата си. Това е зловредна, античовешка секта