33

Топчо

преди 3 седмици

Никога не бях чувал за вътрешна сигурност в МВР. Само по филмите.

32

Ангелина

преди 3 седмици

Корупцията има много и най- различни форми на проявления - някои явни , а други "скрити "и ако вътрешна сигурност наистина разследваше - 90% от настоящия състав на МВР отдавна да не са част от нейните структури. Вътрешна сигурност ,не би следвала да е на подчинение на МВР, за да е ефективна.Не само МВР се нуждае от "вътрешна сигурност",а всички институции.Необходима е национална структура Сигурност,която да извършва разследване за участие в поръчкови корупционни практики на държавни служители.

31

Реалист

преди 3 седмици

Затова не искат министъра им да си ходи,та къде няма корупция.Що пък в МВР да няма,вместо да се борят с нея,те я практикуват.Ето защо цари пълен хаос в Абсурдистан.

30

Да разследват

преди 3 седмици

Защо не се отзовават на повиквания на телефон 112. От там да тръгнат. Много има за чистене в МВР.

29

Анонимен

преди 3 седмици

От кога?....Имаме и даже опикани?!

28

Анонимен

преди 3 седмици

Ясно защо са тези истерии спрямо Калин Стоянов.

27

Анонимен

преди 3 седмици

СЪДЕБНАТА СИСТЕМА , кой ще я разследва ?

26

Анонимен

преди 3 седмици

Да са ни честити , новите неграмотни и примитивни ''КАДРИ'' , на Бг-''атлантиците'' ни !

25

Анонимен

преди 3 седмици

Има ли престъпление в Бг , в които да НЕ е участвал полицай ?И нахалството им пък , протестират ,... защо ?За да не им се развали луксът на корупцията ...Народа е каЗАл :''Нов бардак със тари К..ви , не стаА " ..Но в България + старите к..ви , напълниха МВР с доста , неграмотни и килограмови служители ..Т.е. , килограмите са изпълнени , неграмотните като бройка ---също !

24

Боро

преди 3 седмици

Непотребни са цялото МВР ,само *** *** от които нищо не става в живота, стават ушеви.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Направи повярвахме ! Това МВР трябва да се закрие и преоснове,толкова е проядено и корумпирано.

22

Анонимен

преди 3 седмици

МВР не е реформирано цели 35 години и никое правителство до сега и сигурно в близко бъдеще нема да има " топчетата" да го реформира, да направи репотбор и МВР да е една авторитетна институция с вяра в хората. МВР го държат с увеличаване на бюджета, щата в будна кома.

21

Чичо

преди 3 седмици

Е и? Разследвания всеки ден, осъдени и в затвора няма. Т.е. мижим да та лажим

20

Анонимен

преди 3 седмици

Вътрещна сигурност на МВР няма сметка да работи срещу МВР. Тази дейност трябва да я извършва ДАНС. Корупцията в МВР я има особенно в КАТ, КОС и Граничната полиция - при обискирването на заловенит нелегалните емигранти - некои гранични полицай си купиха къщи, апартаменти, маркови коли и пр. Там обачи никой не пипа.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Пиячка, шмъркане, за пример са куките, не всички де :))

18

Анонимен

преди 3 седмици

След данъчните, тия са най-мразените от народа.

17

Тиква

преди 3 седмици

Преди една година бях в София,по работата, полицаите правиха хайка срещу незнам кого,бяха като престъпниците,със очилата,татуирани, дебели, жената ми казала едно,ако ще бъда сама в колата Никога няма да спра пред такива, никой вече няма доверие към полицаите,добрите заминаха, тиквата направил реформа преди години,мутри с униформи.Трагедия.

16

Ужас

преди 3 седмици

Видяхме много от разследваните полицай на митинга в подкрепа на К. Стоянов.

15

Анонимен

преди 3 седмици

МВР не познавам някой да не е корумпиран.

14

Това какво е

преди 3 седмици

Синът кара колата, спират ни полицаи и искат и моята лична карта. Сядат в колата си зад нас и половин час нещо правят с личната ми карта. Слизам и питам, какво става, а полицаят ми вика през затворения прозорец "Хайде разкарай се", държейки личната ми карта. Оплаквам се в МВР - отговарят ми, вашето твърдение не се доказа. Изумително "умен" отговор. Сега очаквам да ме търсят за изплащане на вноски по заем.