662

Анонимен

преди 3 седмици

Крайно време е да се приеме закон за чуждестранните агенти и всичко ще си дойде на място.

661

Анонимен

преди 3 седмици

ЛГБТ даскали - мраз етакава.

660

Анонимен

преди 3 седмици

НПО- тата може и да не са политически партии, обаче когато плащат в доларес, всеки ще ги слуша със зинала уста.

659

sev

преди 3 седмици

Докога тази крадлива отреп.ка ще се позволява продължава да сее омраза сред хората. Единствената цел на цялата тази пушилка за *** неджендъри е да се отклонява вниманието на хората от истинските проблеми, от големите кражби в държавата.

658

Анонимен

преди 3 седмици

Мачкай Костадинов!

657

Анонимен

преди 3 седмици

НПОта не са политически партии и не управляват държавата. Абсолютно никой не се интересува от мнението им. Това трябва да им бъде ясно казано и да си знаят мястото.

656

cunimi ku...

преди 3 седмици

Това нищожество е с лява резба ,за какво изобщо говорите.

655

Анонимен

преди 3 седмици

разбираме че са направили списък -- това което им препоръчахме още преди година и повече -- да правят списъци на предателите, иначе няма да гласуваме за тях. И списъците се използват, за коригиране на държавното управление -- махане от държавни постове на предателите, които са там за да крадат и да слугуват на сащ. Не може да заемаш държавен пост ако слугуваш на чужди интереси.

654

Mopcku_

преди 3 седмици

Копейкин също да направи и една справка колко от редиците му са ЛГБТ, щото във Варна си има и общиснки съветник - г-н Д.Г. - умно и образовано младо момче, което искрено не разбирам какво прави в редиците на тази антибългарска и антихуманна партия.

653

Mopcku_

преди 3 седмици

Нека да тръгнем от Копейкин - да излезне и изсветли от къде е неговото финансиране ! Защо ПРИКРИВАТУРАТА още не се е самосезирала за клиповете на Ивелин Михайлов, където твърди, че е бил свидетел на 5 милиона подкупи към Копейкин ?!? Варненския измамник да не се прави на света вода ненапита щото и той като Боко и Шиши е за затвор!

652

Атмаджа

преди 3 седмици

Директорите и даскалите които се правят на големи защитници на човешките права всъщност прикриват насилието в училищата.Обърнете внимание,че когато има насилие в училище или в детската градина мълчанието е пълно,за да "не се уронва престижът на училището или детската градина".Я си спомнете в колко детски градини имаше тормоз на деца,какво е в домовете за сираци и възрастни,как медицинска сестра удряше бебе и колко пъти учители са упражнявали или прикривали тормоз.И тези уж защитават права!

651

Гризел

преди 3 седмици

Един въпрос:учителите справиха ли се с липсата на грамотност в училище,дискриминацията на децата със СОП,на етническа и на основа социален статус?Направиха ли така,че да има дисциплина и учениците да заобичат предмета по който им преподават,събудиха ли желанието им да учат,та изведнъж толкова се "загрижиха" за "сексуалното им образование и ориентация"?

650

Анонимен

преди 3 седмици

Коца Копейкина, по прякор общата, си мисли, че побеждава в борбата срещу "злото". Как само е надула бузи, ще се пукне от гордост. Съдбата й ще е същата като на Болен и хаховците около него - никакъв спомен за тях, а само 10 години минаха.

649

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя клoyн по цял ден ли седи пред огледалото и говори за себе си?

648

Анонимен

преди 3 седмици

До Куку Полуграмотния Кирчо няма от къде да знае,че учителите са едно от малкото неща с които може да се гордееме в тази държава!Не случайно в Япония хората които не се кланят на императора това са учителите!Няма да се учудя,че Кирчо е някакъв *** от османлия и черкезка

647

Анонимен

преди 3 седмици

До хх Американската агентура, вкл.кирчо и компания са ми крайно антипатични, но нпо агентурата им става все по вредна и все по опасна за България. Революцията която спонсорираха и организираха през 2020 г. разсипа държавата. Вредата е огромна виновни няма. Зелената мафия получава пари от Швейцария и Австрия за да съсипва зимния туризъм и пречи на инфраструктурното строителство. Сега за учителите-моите уважения но те получват заплати от държавата и то добри.

646

Анонимен

преди 3 седмици

До Куку Ако имаше начин да вържа няколко неграмотника от ПП/ДБ в едно училище само за час,повярвайте всички ще скъсат веригите и ще се изпокрият по родните им села!

645

Куку

преди 3 седмици

Ако имаше начин да вържа няколко неграмотника от Възраждане в едно училище само за час,повярвайте всички ще скъсат веригите и ще се изпокрият по родните им села!

644

Дядката

преди 3 седмици

Мина времето на родолюбивите български учители , които посяваха знанието сред нашите деца!Сега , заслепени от златния телец са се пръкнали едни продажници, купени от чужди злонамерени служби!Накъде вървиш Българийо ?

643

Анонимен

преди 3 седмици

До Не е ли ясно? Аз пък мисля, че не е ясно. Точно затова се насочва вниманието към училището само. А въпросната пропаганда вече е влязла в дома на всяко дете, под формата на телевизия, анимационни филми, детски играчки и какво ли още не? Това, че в училището ще я забранят, въобще не притеснява въпросната "общност".