6

VladTepes

преди 3 седмици

Държавата може да предяви иск пред Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян.

5

Анонимен

преди 3 седмици

такъв кораб за 270 хил , що не казахте бе, аз щях да си го купя, това струва милиони, мало умна държава. И къде потънаха тези 3 млн. "разходи" за издърпването му и претоварването? Някой добре е заблажил тука, както винаги в държавата на схемаджиите.

4

Офф

преди 3 седмици

Поредната проспана ситуация, от която държавата може да си събере разходите, които е направила. А има хора,които получават заплати за това. Ама може би са болничен или отпуск. Лошото е че за всичко е така. Но иначе дори след като свършат нещо примерно в наказ пр-во и се тръби , обвиняемите по наказ.дела нв само че биват оправдавани ами и осъждат държавата. Но накрая на годината се раздават бонуси от десетки Хил лв. Ползват се куп социални облаги. Резултат 0!

3

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонимеН - не, съди се точно застрахователя, ама какво ли разбиорам аз, който от 20 години това правя...забравих колко са компетентни форумните плъхове, още повече тези дето пишат само с главни букви... ама какво се учудвам, последните 30 години такива зеленчуци и премиери и министри бяха...

2

анонимен

преди 3 седмици

Това нещо на скрап струва много повече, цял кораб да продадеш на стойност по-ниска от тази на един апартамент в Люлин...Безобразна държава.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Спокойно! Пишето го за наша сметка! Ние раздаваме по 150 милиона без обезпечение тук за 3 ще се пазарим!