39

Николай Стоименов

преди 3 седмици

Селския и...т

38

Криптото

преди 3 седмици

дигиталните и цифрови пари са един въздух. Това го казват дори управители на банки във ФЕД. Глобалистите няма как да нулират дълговете си ако не нулират и унищожат традиционна парична система. Срещу въздухът наречен цифрово евро или долар, крипто не стои НИЩО, една голяма нула. Това е пирамида, която ще се разпадне много бързо. Зад създаването CBDC и криптото стоят едни и същи хора. Темата е много дълга. Човечеството е прецакано, мислейки че има избор. Реално няма избор.

37

Тръмп каза

преди 3 седмици

Нещо много важно, ако стана президент няма да допусна CBDC в САЩ, на конференция в Нешвил. Байдън подписа Указ за проучване, въвеждане на цифров долар. Там говори и Сноудън, който завоалирано подсказа, че криптовалутите не са толкова анонимни, колкото се рекламират. Напротив, особено на изхода анонимност липсва. Така хванаха много престъпници навремето. Вече много Централни банки в Европа, казаха че ще използват блокчейн технологии, което говори че криптото не е случайност. Готвят ни цифрово Юро

36

пияница мистик

преди 3 седмици

Ружа Игнатова номер 2 :))) Ако не беше баща му да му остави милионите, този пpoщляк щеше да умре от глад. Глупaв, некадърен, лъже банките с активи, които ги няма, за да му дават кредити. Пълен нещастниk

35

Анонимен

преди 3 седмици

Бай Дончо вече съвсем е замязал на мумия! Трудно понася номера, който му извъртя бай Дън!

34

Анонимен

преди 3 седмици

Тръмп е един нещастен руски агент. Ако ще и челна стойка да направи няма да бъде президент. Чуди се какви лъжи да сътвори за да спечели няколко поддръжника. Ту фалшива снимка на Тейлър Суифт с тениска Аз гласувам за Тръмп, ту фалшиво рожденно свидетелство на Камала Харис че е родена в Ямайка и няма право да се кандидатира за президент. Понеже Тръмп няма акъл за 2 цента предполагам че всички тези фалшивки са от мозъчния гръст на адрес Лубянка Масква.

33

Анонимен

преди 3 седмици

И все пак , Ружа има и акълЪ !за да направиш толкова кинти , сеиска и акъл , а не като нашТЕ примитивни и неграмотни политици ,... ХВАНИ ЕДИНИЯТ , УДАРИ ДРУГИЯТ !

32

Анонимен

преди 3 седмици

САЩ издирват Ружа , за да я назначат за финансов министър на САЩ !

31

Анонимен

преди 3 седмици

Нали , преди 10-на години , един щат в САЩ , мина на крипто валута ?Само така американците биха се спасили от изпадащият долар , със смяна в КРИПТО , в Русия -БРИКС , в САЩ -КРИПТО !

30

Anonimen

преди 3 седмици

Пари, пари, пари...........Хора, поспрете се малко с тази алчност за пари и богатство! Вижте Библията - това ни приближава да свършека на света!

29

пфф 4ао 4ао

преди 3 седмици

То щото няма 5435663473 крипто проекта вече със сумати измами и тоя ся щял да прави. Това беше огромна грешка на Тръмп и току що си изгуби страшно много гласове. Добър е явно в това да симулира, че разбира от разни теми, но това с криптото беше последния пирон на и.;диотията нещо като това да пият хората Доместус против ковид, на това ниво е.

28

аноним

преди 3 седмици

Егати, колко напред сме пред краварите.Разбира се... да пита Ружа.

27

Карачанаков

преди 3 седмици

Този май е гледал нашият фигурант как размахва юмручето.

26

kremlin midget

преди 3 седмици

А ще вкара ли США в ИБРИКС?

25

Анонимен

преди 3 седмици

Доказан и осъден финансов и данъчен измамник - ще има собствена криптовалута...леле лелеЕх бай Дончо пълен си с идеи - от нищо милиарди да щавиш- хората да ти дават долари по бай Дончовски курс- ти ще им даваш ...Тръмпк У ррр хе хеА бай Дончо - евала

24

Анонимен

преди 3 седмици

Да си Копейка е запазена територия за провинциалисти!!!Само селянин може да е така тежко задръстен!!

23

Кома-Ла Психарис :

преди 3 седмици

Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!! Неееееееееееееееееееееееее! Не! Не! Не!Така не е демократично! И трансатлантично!!!Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа....

22

Анонимен

преди 3 седмици

Трумпета е измамник. Комичното е че такава креатура може да стане и е бил президент на САЩ (най-напредналата държава на земята.)

21

Анонимен

преди 3 седмици

Криптовалутите се ползват от престъпници за изнудване и измами и после да си покриват следите. Идеята да не може да се контролира от едно правителство е като утопия. Ще има контрол и то як.

20

ДОНАЛД ТРЪМП

преди 3 седмици

ще я управлявам от затвора!