53

тя президентът

преди 3 седмици

Харис заяви, че тя и президентът Джо Байдън ..................."работят???......... за прекратяване на тази война, така че Израел да бъде сигурен, заложниците да бъдат освободени, страданията в Газа да приключат и палестинският народ да може да осъществи правото си на ...................достойнство, сигурност, свобода и самоопределение.

52

Анонимен

преди 3 седмици

всеки ден от месец насам- Харис приема нещо официално тцтцтцт , как не им писна на тея хора пфу

51

Анонимен

преди 3 седмици

Русофилчета, чухте ли? Харис ще застане твърдо на страната на Украйна и НАТО. С една дума Харис е твърдо слещу злото наречено русофилство. Вашия човек Тръмп вече няма никакви шансове.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Таа мома с налудничева усмивка наговори куп г,л,у,п,о,с,т,и, а зрителите се хилеха и пляскаха в някъв налудничев транс.

49

Анонимен

преди 3 седмици

Тръмп каза след появата и, че: "Тя не обели дума за Китай, не спомена фракинга, не говори по същество за Русия и Украйна" Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха

48

Анонимен

преди 3 седмици

Премиера на Индия Нарендра Моди е в Киев за преговори със Зеленски! Дори "съюзниците" (които никога не са им били истински съюзници) изоставят Расиа!

47

Случаен минувач

преди 3 седмици

Явно демокрацията в САЩ вече е може да се прави и без праймъри. До края на годината да не се окаже , че и без избори може да е демокрация?

46

ПРИКРИЛА СЕ Е . . .

преди 3 седмици

От юрист действащ магистрат не очаквайте да свърши някаква работа !!! Особено пък за обществото или за народа . Както беше с предшественика адвокат там , така и тук преди години ! Както е у нас и в много бивши съветски места и държави със съветско - комунистическо - другарски уклон ! Комунизма действа така - чрез съдии и прокурори !

45

КуКлус

преди 3 седмици

Какво влияние върху света има САЩ .....създадена псевдонация от престъпници бягащи от закона преди няколко века начело с Колумб и намерили своя рай без закони ...в последствие те самите изковали такива след като избили индианците и завзели земите им които сега наричат "бащиния" ...поробили тъмнокожите само защото били с различен цвят на кожата да им работят като волове за по малко къмшици на ден ...убивайки се сами за чаша уйски ....сега се наричат "миротворци" ама на САТАНАТА !

44

<><>

преди 3 седмици

Хайде Харис ! Харис Президент ! Омръзна ни от тази война в Украйна ! Искаме разширение ! Молдова , Румъния , Полша ...избор има само мерак да има човек ! В името на икономиката на майка САЩ !

43

до 58

преди 3 седмици

Дори и така да е, има статистическа грешка 1%.

42

САЩ

преди 3 седмици

48% ЗА КАМАЛА ХАРИС, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ! 47% ЗА ДОНАЛД ТРЪМП! РЕЗУЛТАТИТЕ СА НА БАЗАТА НА ОБЕДИНЕНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ РАЗЛИЧНИТЕ АГЕНЦИИ ! ЕДНИ ДАВАТ ПРЕДНИНА ЗА ХАРИС ДРУГИ ЗА ТРЪМП!

41

Анонимен

преди 3 седмици

Най-великата нация на света Бухахахаххахахахах

40

Анонимен

преди 3 седмици

Мъск направи най-голямото проучване правено някога като интервюира над 6 милиона хора. Резултатът е 73% на 27% за Тръмп, след гласуване на 6 милиона участници. Манипулират, че Камала води на Тръмп с 2%. Води дръжки. Тя се отказа от дебата с Тръмп на 4 септември. Уплаши се.

39

СЕМЕЙСТВО СИМПСЪН

преди 3 седмици

ноември 2024-та честита победа г-жо президент на САщ КАмала Харис

38

Анонимен

преди 3 седмици

Най-великата нация каза Камала. Не ми излиза от главата това разделение. Те са опасни за човечеството. Защото са расисти.

37

Анонимен

преди 3 седмици

Чухте ли как казва, че американците са най-великите нация? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Цял свят им се подиграва, но са най-великите нация. На това учат и децата си.

36

Анонимен

преди 3 седмици

Бащата на Камала Доналд Харис, е професор по икономика в Станфордския университет, комунист емигрирал от Ямайка. Другарката Камала Харис имаше 2% подкрепа когато беше кандидат за президент, опонент на Байдън. Тогава се намеси интимния и партньор Браун, екс кмета на Сан Франциско, с когото са тандем над 30г. (когато Кама е на 29,а Браун семеен на 60г.) със стратегия да нарича Байдън расист. Камала не престана да нарича Байдън расист,докато не я покани за Вице.Браун каза на Джо веднага да напусне.

35

Камала и Тим

преди 3 седмици

Хииихихихихи, хиииииииихихихихихихихихи......хилете се, бе! Що не се хилите ??? Който не се хили е червен, който не се хили е червен.............

34

До До 44

преди 3 седмици

Я кажи, санитарите добре ли се отнасят с теб или пак те пипат по забранените места?