50

Анонимен

преди 3 седмици

Брей, как така не могат да предвидят буря след 2-3 часа, но иначе знаят какви ще са температурите след 100 години

49

Анонимен

преди 3 седмици

На природата не и пука кой е милиардер, кой бедняк, когато се развихри. Всички хора са уязвими и им показва, че всички са смъртни. Алчността е ненужна, тя вреди

48

до 33

преди 3 седмици

До Анонимен...няма страшно.вълка продава неговата.

47

Анонимен

преди 3 седмици

"Климатолозите казват, че глобалното затопляне прави такива опасни и неочаквани бури по-чести в морето". Хахахахахахахахахахахахахахахахахаха, разбира се че ще е глобалното затопляне. Чудех се какъв е смисъла на тази "новина", пък то гледай. Докато бях в България миналия месец, телефона непрекъснато ме плашеше че имало големи непоносими жеги. Гледам, 30-31 градуса. Пропагандната машина не спи. Малко знаят либерастите че винаги лятото е било толкова. Мъчат да промиват младите.

46

Бълбук

преди 3 седмици

Язък тъкмо стане предприемач купи си яхта и глътне вода заедно с простикутките

45

Анонимен

преди 3 седмици

До до43 (44) Мдааа, в морето ставали и авто-произшествия.Как не го знаех.. Тече ти акъл от ушите като вода от спрян кран.

44

до43

преди 3 седмици

и с бога на автопроизшествията умнико, не само с мълнийте.

43

40

преди 3 седмици

До hp (41) Ти си нагледен пример за безграничната булгарише ГЛоПОСТ !Недоволните от измамата са направили сделка с бога на мълниите, нали?! А земята си е яко плоска, нали!!

42

Жалка картинка

преди 3 седмици

Тези учени вече и за чистачи във WC не стават. Да са чели за великата армада. И тогава е било виновно затоплянето

41

hp

преди 3 седмици

Спомням си кражбата за 14 000 000 000 $. Продадоха куха компания на HP. Със сигурност са участвали вътрешни хора от съвета на директорите в далаверата. Не само в България се краде с посредници (ала вълчо). Сигурно са заплашили да издадат нещо и ха - яхтата на единият потънала, другия го блъснала кола. Какво съвпадение а?

40

Анонимен

преди 3 седмици

Ако някой западняк знаеше български и ви прочете глупостите които пишете ще му изтръпне мозъка.По-глОпави от бугарете НЯМА!!

39

До 17

преди 3 седмици

Стивън Чембърлейн се казва убития (докато тича за здраве) бивш съдружник на милиардера.

38

Анонимен

преди 3 седмици

На крив капитан морето му виновно..

37

Чочолина

преди 3 седмици

До Бла Бла Бла.След пиянски изпълнения,са ги заключили в салона.Някой отваря кингстоните.Товарят се на лодката и отиват на съседната яхта.А тази отива на дъното.До месец ще я извадят.50 метра дълбочина не са никаква пречка.През това време водолазите могат да правят различни неща по корпуса.Прилича на организирано убийство.

36

Анонимен

преди 3 седмици

Килът е подобно на уиндсърфа. Прибира се за глисиране или за изваждане близо до пясъка за плаж. Някой от спасените не го е спуснал или го е прибрал нарочно.

35

До Анонимен 35

преди 3 седмици

Това ,че някой е богат обикновено ( не в България) означава,че този човек си е скъсал г.за от работа, лишавал се е и труда му се отплаща.Не знам каква е тази злоба към богатите, кото всеки нормален човек се стреми да има пари а не да си брои стотинките.Само комплексарите смятат, че щом си богат трябва да умреш в адски мъки.

34

Боци

преди 3 седмици

За тези които още не са разбрали или не са прочели. Яхтата е с кил който се е прибирал и спускал автоматично. Не е евтина и е преминала пълен оверхол 2021

33

Анонимен

преди 3 седмици

Въх,ами сега? Къде ще ходят горкичките милиардери да си ловят мухи по г**за и да се изживяват като богове,докато милиони хора на Земята,включително и деца измират от болести,недоимък,глад и мизерия? Това се случва заради хищническото ограбване на държавите и народите им точно от тези по яхтите и частните самолети! Но и за тях идва Видов ден!!!

32

рибаря

преди 3 седмици

Така е.Не ходете в Средиземно море.Рибата е отровна.Мъжете които се къпят във водите му стават импотентни,а жените не могат да раждат.Кожата се покрива от екземи.Тази яхта кой знае какво е носила и затова я потопиха.

31

Анонимен

преди 3 седмици

за конспираторите :) наскоро въпросният милиардер, спечели дело срещу американската компания HP за сумата от 14 млрд usd . В дорълнение, дургият загинал, е CEO на Мерил Линч