13

България

преди 3 седмици

Водите на България са изключителна държавна собственост . Обаче чистата питейна вода е дефицитна. И ще става все по дефицитна. И по скъпа. Свиквайте. Малцинствата плащат ли водата ? По дивите села плащат ли водата ?

12

Ленчето с кремчето

преди 3 седмици

Тиквуня даде 3 милиарда на фащианците за чертежи на авиони-и досега -***!!!

11

Еврогей натовец

преди 3 седмици

Тиквуня даде 3 милиарда на фащианците за чертежи на авиони-и досега -***!!!!

10

Киру Гриндъра

преди 3 седмици

Баси и кухоглавеца....

9

Анонимен

преди 3 седмици

Имало водоизточници без водомери!?! Инж. ИИ от коя мафия е, че опря от водоизточник без водомер? Ами какво означава това? Тази вода пречистена ли е? Годна ли е за пиене? Теч открит от сателит? Каква цена ще иска този инж. , за да му се разкрият големите течове от сателит? Съседните държави имали!?! Чий сателит ползват? Ако се махнат разходите за тази Асоциазция ще има пари сигурно за български сателит, специално за родните ВиК дружества, щото те без нови технологии не могат.

8

Кметът

преди 3 седмици

Не само хидроинженера е виновен.Баце ни управлява почти 20г.и нищо не направи по въпроса.Даде над 3млрд.на вятъра за Южен паток и насреща-нищо.Никой не му поиска отговорност. Ако тези пари се разходваха правилно за около 5г.безводие нямаше да има...

7

Публиката

преди 3 седмици

Хидроинженера и той да не е завършил в Харвард. Питам щото и той не знае английски, да не са завършили заедно с оня дето мачка хора.

6

Хейт

преди 3 седмици

Питай Хидроинженера. И без това водите и ВЕЦ-овете ни от 30 години са на ДПС.

5

Анонимен

преди 3 седмици

новите технологии липсват, защото струват пари, а парите липсват, защото ...

4

Харалд Финч

преди 3 седмици

Чакайте от телефоните ви да потече вода, мед и масло,а вие само протестирайте след Радев, Рашков и Киро по жълтите павета

3

Георги Харизанов

преди 3 седмици

Питайте политолога и бивш шеВ на поливни системи ,а сега ПR на банският бандит , който беше осъден за кражби и 1 ден не лежа !!

2

Анонимен

преди 3 седмици

ти остай новите технологии, защо липсва ВОДАТА ??

1

Анонимен

преди 3 седмици

Защото някой отдавна е "усвоил" парите..