30

Той голямо

преди 3 седмици

Изказване и предсказание от преди 30 години казва.ДЕГРАДИРАЛИЯ *** КОЙТО СЪЗДАВА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА ГЛОБАЛИСТКОТО ИМ ЗАТОПЛЯНЕ,С ФАБРИКИТЕ ИМ БЪЛВАЩИ ВРЕДНИ ГАЗОВЕ И НАЙЛОНИ,МИ ГОВОРИ ЗА ОПАСНОСТ??? ЗА ТЕЗИ И БЕСИЛОТО ИМ Е МАЛКО!!!

29

КирчУ и КокорчУ :

преди 3 седмици

Ами ние къде ще бягаме да се скрием с откраднатите милиарди тогава?!?

28

Анонимен

преди 3 седмици

тоя *** Готереш който цял живот глупости говори да вземе да престане глупости да говори. Има изменение на климата и винаги го е имало независимо от човешката дейност. Тоя да вземе да се маха а не самода взема заплата от 1 милион долара на година.

27

селянин

преди 3 седмици

Аз съм на 42г. Занимавам се наследствено със земеделие. От дете помагам на баща ми с това и с това си вадим хляба. Еми вече ще трябва да мислим да сменяме реколтата. Да не говорим държавата колко ни пречи на нас - дребните земеделци, ами и сушите стават по-големи. Хем държавата не ни отпуска водата, за която сме предплатили, хем и не вали. А и жега. И с всяка следваща година става все по-зле. Вече зимата и сняг не пада както преди 30г. Абе има си нещо. Глобално или не - има нещо.

26

Не знаех,

преди 3 седмици

Че Тихият океан е малка островна държава, ама щом казвате.

25

Анонимен

преди 3 седмици

До лелее - я питай някой дядо дали е имало горещи лета в България, или от миналата година почнаха. Големи сте баламурници бе, стане ли топло, почват да ви хипнотизират от телевизора и сте готови да повярвате, че небето пада.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Политици и хора с власт трябва по закон да им се забрани да заемат такива длъжности като навършат 60 годишна възраст. Трябва да се даде път на младите. Старците с много пари искат или да станат безсмъртни или да унищожат света , ако не успеят с безсмъртието - мания за величие.

23

лелее

преди 3 седмици

Виждам доста ***, които отричат глобалното затопляне. Я хванете питайте някой дядо земеделец за времето в България и той да ви каже дали няма затопляне.

22

Въглероден отпечатък

преди 3 седмици

Ама загрижен ли е? Или само обезпокоен? Те ООН в това са най-добри.

21

OЛЕЛЕ

преди 3 седмици

пак става въпрос за пари, нали?

20

Пешо

преди 3 седмици

Е па оти Перник не е изчезвал никаш

19

Анонимен

преди 3 седмици

И Атлантида е изчезнала. Тва е положението.

18

Майстора

преди 3 седмици

Някои буквално НАРАСТВАТ през последните години, ама.. ПРОПАГАНДИЧКАТА СИ ВЪРВИ! Популацията на белите мечки се е утроила за последния половин век! Големия бариерен риф се възстановява! Но ние нека всяваме паника и после да ограбим хората, понеже дишат!

17

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Не сте прави, най-безсмислената организация е СЗО.

16

Барон Мюнхаузен

преди 3 седмици

Констатира ,бай Антонио,ама мерки не взимат...вие сте една безсмислена организация,която само тежи ...ЗАКРИВАЙ!!!

15

IQ 3.14

преди 3 седмици

Костана, на ал гор именията по бреговата линия са му малко, та сега напъва за острови?

14

Анонимен

преди 3 седмици

"Глобалното затопляне е основният виновник". Хахахахахахахахаахахахахахаха, е как няма да е, много ясно че то е. Само че ние няма да спрем да работим с младите и да ги учим на истината - че глобалното ви затопляне е една гооООООЛЯМА ИЗМАМА и че е насочено само за ограбване и терор над хората. Тази измама върви достатъчно дълго и е опасна за човечеството ако не се спре навреме.

13

Ха-ха

преди 3 седмици

Важното е да изчезне един голям западноевропейски остров,населен с гадни хора.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Ще викнат дубайците да насипят някоя Палма там, хората имат опит.

11

Капитана

преди 3 седмици

Вижте, бил съм там и го видях с очите си - на картата остров, на практика едно по-плитко място, около 1.50, където е бил острова и това е! Дълго е да обяснявам!