112

Анонимен

преди 3 седмици

Най- разумното решение. Сега Главчев е на ход. С малки корекции, нов външен и вътрешен министър, ще овладее напрежението и ще изведе нещата напред.. Бойко Борисов в прав текст им каза какво д@ правят.

111

Анонимен

преди 3 седмици

Главчев е кухак и като нищо ще върне папката пак с Калин-ката на ГЕПП, а Рундьо ще му затръшне вратата като стой та гледай!

110

Анонимен

преди 3 седмици

Дано не е Гламчев! Няма кой да го търпи с пожарите още 3 месеца..

109

Петко

преди 3 седмици

До Истината!!! Редовното правителство подаде оставка и оставката беше приета от НС. Какво щеше да се случи, ако беше прието предложението на ПП, и назначаването на служебно правителството беше отпаднало като процедура?

108

Ирония

преди 3 седмици

Главчо Главчев да стане премиер външен министър и да поеме министерството на милицията. Той ще се справи. Колко му е а бонго Сикаджийчето Боко и Шиши Мултигрупов ще му дават нужните съвети.

107

Разумен

преди 3 седмици

А къде е прокуратурата за да разследва какво е правил Калин Стоянов като вътрешен министър, честни ли бяха последните избори? Да се създаде "Комисия за Изборите", каквато е създадена в Германия от 2019 г.!!!!

106

Парадокс Бг

преди 3 седмици

Интересно ми е Главчев в качеството на какъв ще стане служебен министър-председател?

105

Анонимен

преди 3 седмици

"В понеделник ще ви представя състав на служебен кабинет и ще бъдат оправдани очакванията на всички" --------------- Колко дупета имаш и в колко посоки едновременно можеш да се нагъзиш, за да оправдаеш очакванията на всички, Главчо?

104

Истината!!!

преди 3 седмици

Идеята за списък от длъжностни лица, сред които може да се избира премиер беше предложена точно от ГЕРБ!!! Идеята на ПП-ДБ беше: редовното правителствво да остане до избирането на ново, както е в Германия!

103

Да видим ...

преди 3 седмици

Да видим коя ще е следващата ДПС-ГЕРБерска Калинка за шеф на МВР?! Как иначе ДПС-ГЕРБ ще са пэрви на изборите и ще изчезнат 300 000 гласа на ПП-ДБ! И моят глас не беше отчетен на последните избори!

102

Анонимен

преди 3 седмици

"Позорната гротеска" е издялана в камък от "реформаторската евроатлантиеска десница". Кой ги би по главата да променят конституцията?

101

Обектив

преди 3 седмици

Цялата тази позорна гротеска показва ясно на целия свят първосигналния милиционерски характер на режима на управление в България.

100

"Демокрация&quo

преди 3 седмици

Фасадната демокрация в България се срина дотам, че вече открито да се заявява, че резултатите от изборите зависят от МВР.

99

Вероятно

преди 3 седмици

Главунчо е собаката на Пеевски.

98

Кръговрат

преди 3 седмици

Явно е постигнат консесус по далаверата БОТАШ. Нищо да я не смущава, та комисионните да не секват. Има и за БОКО ТИКВАТА, и за Рундю КаZачока и Ко. Ликуй, матряле! На следващите избори - пак купуване на гласове и корпоративен вот ще ви решат резултата, и НАШТО мвр на ДПС-ГЕРБ ще "пази" бюлетините! Хахаха :-)))

97

Преамбюл

преди 3 седмици

Като няма кой друг. това е неписаният преамбюл на последните изменения в Конституцията

96

Позор!

преди 3 седмици

Главчев не може пак да бъде служебен премиер, защото стана и външен министър - конституционен казус!! Главчев нарушава Конституцията, ако стане отново премиер! Главчев вече не отговаря на изискванията да е Служебен Премиер!! Причината за това е, че той е и министър на външните работи, което означава, че не може да се върне отново на длъжността председател на Сметната палата, т.е. изпаднал е от т.нар. домова книга!!!!

95

Това е НЕЗАКОННО!

преди 3 седмици

Главчев не става за служебен министър! И е в несъвместимост, защото е бил и външен министър! Това е НЕЗАКОННО!

94

Анонимен

преди 3 седмици

Единствено Бойко Рашков успя да СПРЕ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ, при Калин Стоянов то ръзцфтя!!!При Демерджиев беше средна работа!

93

Алооо

преди 3 седмици

E, нали Димитър Главчен НЕ отговаряше на изискванията да е служебен премиер??? За него българсщите закони НЕ важат ли??? Само котато са срещу ПП-ДБ всички врещят, срещу Гюров, че бил в несъвместимост, срещу Кирил Петков, защото не изчакал отговора от Канада за отказа от конодско гражданство, а за Дшмитър Главчев МЪЛЧИМ, щото е човек на ГЕРБ-ДПС, там законите не важат!!!!