6

Съмнения

преди 3 седмици

Нека пръскат и да се нагрева на височина от алуминиевите частици оставяйки следи по небето нагряване от слънцето те отдават топлина на долните слоеве и така се загрява въздуха трайно .За да ни вкарате в зелената зделка ще прилагат най различни методи за контролиране на теченията и манипулиране на въздушните маси.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Аз съм влизал през живота си на 29 градуса морска вода като идеята ми беше да се разхладя като температурата на въздуха беше 38 градуса на сянка. И тогава си казах: баааси, то във водата по-топло ве! Тук ще е още по-фрапиращо 32 на водата 29 на въздуха.

4

В допълнение на 3

преди 3 седмици

Откровение 16 - 8/9Тогава четвъртият (ангел) изля своята чаша (купа) върху слънцето и на него (слънцето) му беше разрешено да гори хората с огън. И слънцето ги изгори със силна жега. Хората похулиха името на Бога Този, Който имаше власт на тези бедствия, но отказаха да се покаят за (отвърнат от) греховете си и не Му отдадоха слава.

3

0ТКРОВЕНИЕ 16-3

преди 3 седмици

ВТОРИЯ АНГЕЛ ИЗЛЯ ЧАШАТА СИ В МОРЕТО И ТО СТАНА НА КРЪВ....

2

Кравар

преди 3 седмици

Сибирското джудже каза че няма климатични промени и че в Средиземно море има ледници . Требе да се гори повече сибирска газ - даде стопят .

1

сЦига бе

преди 3 седмици

Много бързо забравяте рекордите в България. Преди няколко години и при нас имаше подобен феномен, морската вода по-топла от въздъха. При температура на въздуха от 28 градуса, тази на водата беше 29-30 градуса.