11

Стоян

преди 3 седмици

Да ви кажа само, че ми трият поста, като пиша срещу САЩ и евреите! Долна, зависима медия!

10

Руя

преди 3 седмици

Лицемер.Лъжец.Избиват палестинците за да им вземат малкото останала земя.Хитлер трябваше да си свърши работата.

9

ами

преди 3 седмици

През всичките години на нападение на израел над Палестина се нагледахме и наслушахме на тези "призиви" от страна на сащ,оон и всякакви безумни и ненужни организацийки,съществуващи само и единствено като параван на "сащ и сие" да демострират колко е демократичен света извън Русия. Резултата винаги е бил един и същ- израел спират,когато си постигнат поставените цели,а не защото някой им бил казал "basta". Всичко друго е показаност за опити за спиране на огъня,защото нормалният свят чака реакции...

8

Нане Вуте

преди 3 седмици

И затова праща още и още бомби и оръжия!!! Наглост краварска!!

7

Анонимен

преди 3 седмици

Байдън какво каза на ислямистите? Или май не си говорят?

6

VladTepes

преди 3 седмици

Трябва единна палестинска държава с некапиталистически път на развитие по заветите на Арафат без радикализъм и тероризъм. Израел следва да осигурява безплатно ток и вода, палестинската държава следва да получава международни помощи, които да пълнят личните сметки на лидерите.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Докато не изчезне исляма от лицето на земята, мир няма да има. От Китай и Индия, до Мароко, Кения и Дания. Все едно и също правят проблемите.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Много ме кефят костюмарчетата от Щатите и Европа. Празни приказки. Я да слязат в канализацията при джихадистите и да говорят за веганство, джендъризъм и спиране на огъня? Дотук само разтягат локуми - израелците ясни, докато не им върнат заложниците, ще шамарят, всяка държава го прави. Ама Хамериканските многознайковци, да си поговорят с брадатите на по кафе, да видим докъде ще я докарат.

3

Лъжа

преди 3 седмици

Е как ще си продава оръжието ако спрът огъня?

2

Анонимен

преди 3 седмици

Спиране на огъня у Иран :)))

1

Аз

преди 3 седмици

Ами тия диваци от Газа да вземат да пуснат белите хора! Какво очакват?! Че ще убият и отвлекат сума ти млади мирни хора от фестивал и израелците ще им мълчат?! Палестинците са си виновни от всякъде.