106

Путин

преди 3 седмици

Агент Тръмп, гответе се за ускорено минаване в нелегалност!

105

Сетиха се

преди 3 седмици

Много руски тролеи с нашенски произход се подвизават в САЩ .

104

Дончо

преди 3 седмици

В америка НПО-тата са забранени със закон, а у нас всички държавни решения се съобразяват с НПО-тата. Само да поясня, че всичките са американски, германски, френски, италиански. Руски НЯМА!

103

Христо Христов

преди 3 седмици

До 103 "Скот го обвиняват, че вземал пари от RT. " - а шефът на републиканците в сената взе 20 милиона от Киев (документирано и законно), да гласува в полза на транша от 60 милиарда за Киев. Ценности.

102

емо

преди 3 седмици

това се случва в прекрасната "демократична" америка, където "парица е царица"/по Алеко/ - претърсват жилища на хора, изказващи независимо мнение /Скот Ритър, Дмитрий Сайнц/, без да има повдигнато обвинение срещу тях, като тяхното независимо мнение се нарича дезинформация, която щяла да повлияе на изборите. колко удобно.

101

Анонимен

преди 3 седмици

В Америка се прилага закона за лобиране в полза на чужди правителства, а в Грузия бил недемократичен. Денокрацията е различна в различните точки на света.

100

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

А Камила е заспала птка на райски газ. Това е ясно на всички. Тя е по-лошия кандидат президент за самите американци, отколкото Байдън. Ще и чуем прстотиите скоро. Ако не сте виждали скоро бесепар да агитира, гледайте камилата.

99

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Между другото, ако не греша годината, но 1997-а Скот също е бил разследван за шпионаж и нищо. Само че то не е само Скот, дето пропагандира против имперската политика на САЩ. Има десетки други журналисти.

98

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Скот го обвиняват, че вземал пари от RT. Само че той казва, пиша статии и те ми плащат. Чудно ми е, кой в щатите пише статии и не му плащат :) Парите-това е богът на протестантите. Няма Христос, няма Мохамед. Парите, парите.

97

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

И трябва да се забранят НПОтата в България. Пък нека Урсула иска информация, ще и я дадем. Тия от Величие, не знам кой бе идеолога, искаха пък да правят български НПО и да обучават хора за политици...Мале, мале...

96

Айде ве!

преди 3 седмици

ВЕрно лЕ? Ти да видиш... А бе дайте да я видим тая митична руска пропаганда! Покажете я по Каналджъ тв,Босфор тв и ЛаЕнова Тв! Дайте я насам,бре ми$$ирки! По коя тв я излъчват,кои медии я пропагандират, за да се предпазим отнея?!? Дайте инфо! Не се срамувайте,покажете я тази прословута недемократична и неевроатлантична гадна руска пропаганда! Айде ве...

95

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Между дригото, Скот е женен за грузинка. Сега да не го обвинят, че е агент на Грузия? Че и там беше скоро :)

94

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Сега да вземат да претърсят и Яко. кедми, задето оня ден каза, че единственият правилен ход на Путин, е да обяви тотална война :)

93

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

И най-интересното е, че Скот Ритър оплюва Тръмп. И аче Скот не им се върза на тия и не си нае адвокат за 70000 долара. В статията защо не пише, че е работил за ЦРУ? А само, че бил инспектор. Да, инспектор, каквито днес ни трябват, за да ограничат ядреното въоръжаване! С лека ръка за няколко години затриха всички договорености в тая сфера! Какво им е виновен Скот, че са тъпан нари?

92

Анонимен

преди 3 седмици

Оказва се, че да казваш истината е престъпление.

91

Анонимен

преди 3 седмици

Някой несъзнателно иска да повиши ролята на българските копейки в геополитическите напъни на рашка на балканите . Един завършен проZтак с извратена съвест не става за сериозна работа.

90

Анонимен

преди 3 седмици

Това значи че всякаква чужда пропаганда в България трябва да се преследва дори американската чрез разните НПО.

89

Анонимен

преди 3 седмици

А срещу неолибералната пропаганда кога?

88

Анонимен

преди 3 седмици

Казването на истината не е пропаганда, демократи! И познайте по кой закон се случва това? По оня, "руския", дето в САЩ действа от тридесетте години на миналия век. Закона за чуждестранните агенти. Значи в САЩ може да има такъв закон и да е демократично. В Грузия не може да има такъв закон. Било недемократично и, забележете закона бил"руски"!!!!

87

Татул

преди 3 седмици

Ей, на това се вика демокрация!