17

Анонимен

преди 3 седмици

И кое е добре!? Теглят се милиарди за кражби, а сега и за вдигане на заплати и пенсии. Някакви производства и нещо да сте чули да се е повишило в износа с данък добавена стойност? Кирчо нали щеше да отваря завод за автомобили в Ловеч! Ами в Плевен затварят завод за автомобилни кабели и 1200-1300 души са аут от нова година. За каква икономика говориш, като в някои градове има само цехове шиещи за износ на ишлеме - т.е. приходи само за работници и наеми. Какво точно произвеждаме?

16

Xa

преди 3 седмици

Някои хора явно са на много "силни кафета"!

15

Фалш!

преди 3 седмици

Икономиката е на ръба! Не лъжете!

14

Анонимен

преди 3 седмици

Ами то до ПСВ и Русия върви добре икономически и после дедите на такива като тоя - болшевики я унищожиха до дупка.

13

Истината

преди 3 седмици

Дайте заплати, като в Чехия или Германия и хора веднага ще се намерят. Няма кой да Ви работи за без пари. А има и друго - по места, ако един посмее да наруши омертата и да вдигне заплатите, другите "бизнесмени" веднага натискат кмета, НАП, БАБХ и който още се сетят да ходят да го тормозят, за да се откаже. Всичко знаем !!

12

Точно днес

преди 3 седмици

Алибеков се оплакваше, че нищо не вървяло. На кой да вярваме? То вярно, че частника винаги недоволен от приходите, но пък кого лъжете с тия новини не знам вече? Хората виждат как производствата се свиват, частния сектор вечно реве за кадри... от къде да дойде тая икономика и как тъй върви?

11

SS

преди 3 седмици

Икономиката вървяла добре ..??? МОЛЯ ???

10

Анонимен

преди 3 седмици

Като видиш физиономията умалята, на този слабо мозъчен старчески и,брик плещищ за икономика ама нямащ 20лв се постриже да се обръсне ,а ризата му окапана от 1913г то всичко е ясно

9

аьаьаьаь

преди 3 седмици

Винаги икономиката е вървяла добре, когато има политическа криза. Щом държавата не рекетира бизнеса, всичко е добре

8

Нане

преди 3 седмици

Ако съкратиме целият Парламент, правителствата и лакеите им по места на терен, ще уввличиме БВП с минимум 100 процента... ===)))

7

Гунчо

преди 3 седмици

Този явно не живее на тази планета.

6

Точен

преди 3 седмици

Този никога не е бил добре, но тази статия е върхът на простотията. Най-бедната държава в ЕС имала добра икономика? Да пообиколи малко Севернозападнало Българско и дори Странджанско и Сакарско, да мине през мюсюлманските райони в Родопите и Пиринско, ама то на паветата в София само розови сънища сънуват. Даже на 30 км от Варна е помия.

5

Шефа

преди 3 седмици

Какви глупости за ръста на средната работна заплата ?От ниското ниво ,17% изглеждат много ,но нанесено на западната средна заплата си е отново смешно малък!Станчев ,Станчев ,вятър те вее на бяло магаре!Скрий се!

4

Анонимен

преди 3 седмици

Бесплатни рецепти на пенсионерите, ноо после мятат през прозореца десетки хиляди левове... аре стига, с чужда пита благотворителност и подупи за елетората ...

3

Анонимен

преди 3 седмици

Значи можем и без тези 240 те

2

Финансист

преди 3 седмици

Къде е икономиката? Коя икономика? :)) някой вижда ли я икономиката, колко е зле. И какво става с ЕУ Титаник.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Върви да - като пиян мъж на ергенско парти - на 4 крака. Няма пари в хазната за рецепти на пенсионерите, не зная кое ви върви