277

Гост

преди 3 седмици

Русофилите се правят, че искат преговори. Ама за тях преговори означава капитулация на Украйна. Сега украинците коват основата на реални преговори - върнете нашето за да върнем вашето. И русофилите веднага почват да пищят. Защото те справедливи преговори не искат.

276

Нептун

преди 3 седмици

Всичкото русня към мацква - Ходом Марш!

275

.хр. грозев предате

преди 3 седмици

"Само, ако Украйна е сериозна за бързо прекратяване на войната и преговори за мир с Русия, тази инвазия може да бъде добра идея.? Това може да го каже само един ***..от или мало...умен глу..пак . Защото над 200 хиляди бяха принудени напуснат родните си места и след това ще очакваш по да се съгласят на твоите условия. Само терористите прибягват на подобен метод за преквокации , чрез шантаж и приниждение . Тя Украйна загуби за винаги шансовете си за мирни преговори. Време и то много отдавна цялата шайка с наркомана да бъде ликвидирана и критичната инфраструктура унищожена - без вода , елек

274

ФАКТ

преди 3 седмици

ЗмиятаУсрайна хапе най-много когато умира.

273

Анонимен

преди 3 седмици

Какво става с 3-дневната специална военна операция? Върви ли по план?

272

cunimi ku...

преди 3 седмици

Какво изобщо цитирате,някакво педалско издание което излиза веднъж на шест месеца и е финансирано от русия.

271

Анонимен

преди 3 седмици

Русия не може да си върне Курск, ако не изтегли спецчастите си от Донецк или ако не пусне ядрена ракета в собствената си територия. И в двата варианта губи много повече, отколкото печели.

270

Анонимен

преди 3 седмици

Всичко показва, че и този напън ще завърши толкова "славно" като останалите, с тежки загуби в жива сила и техника от укрите, без поддръжка от въздуха, без доставки на гориво и храна си е глупост голяма, просто ще има някоя седмица квикане колко сме велики и после, ми що стана така, кво стана пак.

269

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва още в заглавието да посочите от къде е цитатът. Иначе излиза, че го твърди Герито, дето е списало статийката. Изключително непрофесионално! Няма ли кой да ви научи, или вече взимат всякакви леваци да вършат работата как да е.

268

Анонимен

преди 3 седмици

Знаете ли защо украинците напреднаха толкова бързо в Курск? Защото не мъкнат перални и тоалетни. :)

267

до 287

преди 3 седмици

за викане по улиците не се напада чужда държава, не вади от 10 кладенеца вода, за да защитаваш агресор, Украйна няма избор след терористичното навлизане в нейни земи!

266

Барон Мюнхаузен

преди 3 седмици

САЩ били изненадани, да ама не!Наскоро американски наемници признаха, че се бият на страната на украинските въоръжени сили. Така американската частна военна компания Forward Observation Group публикува в социалните мрежи снимка на нейни войници, участващи в атаката срещу района на Курск.

265

Жмръц

преди 3 седмици

Аз само давам за справка ВСВ и чичкото с мустачките.като влезе до Сталинград,обсади го и какво се случи после.Останалото е история,написана от победителя.

264

До Анонимен 285

преди 3 седмици

Украйна имаше избор. правилния избор неше да не вика по училищните дворове и площадите "Маскаляку на гиляку". Тези, които викаха сега московеца засипва с фабове... Безмислената ненавист им изяде главите на украинците.

263

Изчистват ги

преди 3 седмици

Руската армия е освободила село Нечаев в Курска област.Батальоните Арбат, Пятнашка и Сармат са изтласкали украинските въоръжени сили от селото и околностите му.

262

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна няма избор освен да се защитава чрез нападение в руска територия

261

uha

преди 3 седмици

До тук пишат капацитети, Особено авторката, Сигурно и в казармата е карала барем 2 години и е тропала на плаца. Барем отчувала ли е деца и особено мъжко чедо та да го даде войник за трепане? Или ако - то ша са запише платен войник на ***? Ако ти откраднат къщата и няма кой да те защити - кво прайм? Земи мотика и копай бахчата ,а не да съчиняваш в джурнал нескопосани мисли.

260

тук пишат капацитети

преди 3 седмици

До Случаен минувач 274 толкова ти е и официалната информация. Мотострелковата рота е в състав от 103 - 110 човека.

259

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 3 седмици

Всичко е съгласувано и се ръководи от англо- краварете.Войната не се води на тяхна територия, не умират техни хора, изпитват боеспособността на оръжията, учат се от прилаганата тактика на военните действия и си продават оръжията.Чуждият живот и човешки съдби не го засягат, щом от смърта идват парите им.

258

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 3 седмици

РУСКИТЕ СИЛИ СА ОСВОБОДИЛИ СЕЛИЩЕТО ПТИЧЕ, ЗАПАДНО ОТ АВДЕЕВКА