14

Екзекутирайте

преди 3 седмици

Екзекутирайте убиеца, помагачите и всички техни роднини с по 4-5 удара с боен чук от средновековието ...

13

Анонимен

преди 3 седмици

Не бил очаквал и да го зарови, ама, на, станало. Случва се.

12

Борис

преди 3 седмици

Дано изгние в затвора, това си е отвличане, нападение, побой и умишлено убийство. След това прикривана на следите. Съучастниците също трябва да си понесат последствията. Да го бяха закрали до спешното, като това не им била целта, НО важен е резултатът, а именно: предумишлено убийство.

11

Ужас !

преди 3 седмици

Като гледам какви умница са едва ли знаят как да му напипат пулса и вместо да го заведат до болница за да се опитат медиците да му помогнат, може да са го заровили и жив в безпомощно състояние ! Какво спокойствие само, убиваш човек за по сигурно да не вземе да оживее го заравяш и отиваш на море с приятели,защото живота си продължава :(

10

Анонимен

преди 3 седмици

Селска идилия. Човекът се опитва да го изкара непредумишлено убийство, за да отърве кожата. Вероятно в разказа му има доза истина, едва ли някой с всичкия си тръгва да убива, защото някой бил говорил нещо против него. Дано му дадат максимална присъда заради действията му им по укриването на тялото.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Никой нормален човек не би повярвал на тея глупости. Убил си човек, поемай си отговорността, ***.

8

АЗ

преди 3 седмици

,, Днес" , така сте описали случая , че ако съм ви учител по български , ще ви праскам само двойки !

7

А

преди 3 седмици

Язе очаквам таксиер боянчев да доживее пУлитическа Пубеда

6

Анонимен

преди 3 седмици

Този убиец е пълен лъжец! Говори каквото му е казал адвоката.

5

aaa

преди 3 седмици

не е искал да го убива, не, в никакъв случай. и затова вместо да извика бърза помощ го закопал и затрупаш с ***.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Фактът че са скрили трупът а не са му оказали помощ и не са го закарали в най-близката болница показва че е умишлено убийство.Дори и да са се сборичкали можеха да го закарат в болница и да каже "сбихме се той падна и ето докарах го ,ударих го ето тук и тук и да покаже къде) ето това е непредпазливост. А те обикаляли половин България за лопати кирки после избирали място къде да скрият трупът.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя рангелчо е ясно, че може да Убива, но явно, че не може да лъже!!!! То бива бива измишльотини ама на тая скалъпена версия и първокласник няма да повярва! Просто като му видиш лицето ти става ясно,че тоя уррод е хладнокръвен yбиец! Сега кво шЪ стане?!?Я го осъдят 10г я не,пА и да го осъдят,ще бачка в затвора,добро поведение ала бала и на 7та година ще го пуснат поживо поздраво а Митко са го заровили в сметището като кучче. Дано да гниешш в адда рангеле!!!

2

Анонимен

преди 3 седмици

А защо го е утрепал :)))

1

Анонимен

преди 3 седмици

"бутнал Митко 2 пъти в рамото, после го хванал с две ръце и младежът се ударил в дърво. Паднал на земята, изправил се и двамата започнали да се боричкат. По думите на Рангел той е ударил Димитър 4 пъти с юмрук в торса, след което другият мъж се навел и Бизюрев го ударил с коляно в корема." - Да се чете - засилихме го срещу дървото дра пъти, а когато падна, започнахме да скачам отгоре му с колена. И преди сме го правили, ама бяхме по 35 кила лапета, а сега сме по-тежки взе че умря ...