10

Анонимен

преди 3 седмици

Един футбулар от София глътнал три банички и две бози преди тренировка, после припаднал..

9

леко дебел и тичащ

преди 3 седмици

бегеецът *** паница фасул . После пие 2 чаши с вода . И след 30 минути - 1 час излиза да тича . Е няма база за сравнение с професионален бегач . Джогинга е американски . Целта е с спортен екип - шарен да бегаш равномерно 30 минути . По безопасен маршрут . Дисциплините са за 10с, 2 мин, 5 мин, 12 минути и 15 минути . от 100 метра до 5км . задъхване, пот, жажда . После почивка .

8

Анонимен

преди 3 седмици

Преди "тичане" не се приемат храни. Ни добри, ни лоши.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Тичането е вредно за възрастен човек особено ако не го е практикувал цял живот и да изведнъж да реши че ще "спортува". За отрицателно време получава травми, микопукнатини в костите, заминават стави, колена, после почват непоносими болки. Ако сте над 30 години не се занимавайте с глупости. Ще тичате.....от какъв зор бе? Гледайте си живота. Хапвайте пийвате, разходки да. Тичане? В никакъв случай.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Хе хе, дори няма да нужда да се поглежда кой е автора. Храна за преди тичане! Набумкай се с каквото решиш и върви да търчиш, плуваш, тренираш. 100% отрицателен резултат. Ама наистина откъде ги намира такива мъдрости!?

5

2

преди 3 седмици

Ооо минусче! Кво става! Тътриш дебелия г*з? Или си от тея, дето "аз си хапвам от всичко" и после се думка с фет бърнъри, хормони и става в 4:30, че да бега 25 километра ... Знам ви типажа! Колко по-лесно е, вместо да визмаш добавки, да ползваш съащта ръка, за да ядеш повече зеленчуци ...

4

Анонимен

преди 3 седмици

Няколко смокини! После 1.5 км!

3

Анонимен

преди 3 седмици

И после има ама то генът ми такъъъъв, ама тя диетата е йо-йо диетаааа, ама на мене мен не ми влияеее, ама калориния дефицит е глупост и а у ...

2

Анонимен

преди 3 седмици

Да се надумкаш с паста, преди тичане - някак си унищожава цялата идея. Ако е за маратон - да, разбирам, но "тичане" за здраве и форма. Ами не!

1

Анонимен

преди 3 седмици

А преди копане - самун леб и салам народен :)))