245

Още преди ви казах

преди 3 седмици

Русия губи войната.

244

Анонимен

преди 3 седмици

Краят на украинския фашизъм не е далече!

243

До 249

преди 3 седмици

Малката Украйна има площ 603 628 km², с население 33 365 000, с мобилизажионна способност 11 149 646 войника

242

Анонимен

преди 3 седмици

Само малка Украйна прави ришляците за смях вече 3та година. представете си ако НАТО реши че трябва да се защитава от Путин, тогава сибирците няма да имат никакви конвенционални способносттиеи да ги спрат. Ще трябва да пращат балистични ракети по цивилни градове - което най-много им се удава.

241

Анонимен

преди 3 седмици

И накрая Путин ще каже: Аз не искам да бомбардирам Киев, но руският народ това иска от мен (заради агресията на Украйна). Всичко е алабала. И руските и украинските източници показват една и съща карта (невероятно) и тя е един коридор, който води до курската АЕЦ.

240

Анонимен

преди 3 седмици

Жалко че ВСУ отстъпват в Донецк и Запорожие, но скоро отстъплението ще спре, а Путин няма сили да си върне Курск, без да пренасочи ветераните от Донецк.

239

Анонимен

преди 3 седмици

Украинците ще са по-полезни живи. В ГУЛАГ и Сибир що работа има за вършене.

238

беге

преди 3 седмици

Не, почивката е на бг-черномовието. Но тя е само за децата на връзкарите. Вас са ви пратили на смърт. Жалко.

237

емо

преди 3 седмици

такива като 233 трябва да им забранят да пишат, защото са психически неустойчиви, т.е. ненормални.

236

Анонимен

преди 3 седмици

Държавният департамент на САЩ отправи призив към американците, които се намират на територията на Украйна, с призив незабавно да напуснат страната, съобщават украинските медии.Вашингтон смята, че в близките дни Русия ще предприеме мощни атаки срещу държавни обекти и гражданска инфраструктура, която участва в работата на Въоръжените сили на Украйна.

235

Анонимен

преди 3 седмици

Американските наемници от ЧВК FOG, които се похвалиха с нахлуването в Курск, бяха унищожени по време на атака на украинските въоръжени сили срещу село Русская Конопелка.Украинските военни се опитаха да влязат в селото под прикритието на бронирана техника, но срещнаха яростна съпротива от руски морски пехотинци и парашутисти. В резултат на това бяха унищожени 60 вражески бойци и пет бронирани машини.

234

Анонимен

преди 3 седмици

Снимката е кадър от видео на Риа новости от 20Авг. Руски командир от отряд "Щорм", показва унищожената украинска техника (на заден фон)- 4бр бронирани машини. В допълнение са пленени още 2бр. Страйкер, 1бр.Кугър и 1бр Рошел сенатор.

233

Ще бяга човека

преди 3 седмици

Президентът на Украйна Володимир Зеленски е подготвил всичко необходимо, за да напусне страната с приближаването на руската армия. Това казва в сензационно интервю бившият съветник на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в YouTube канала "Deep Dive".Знаем, че Зеленски е стегнал куфарите си, прехвърлил е милиардите си в банкови сметки в страни като Кипър, Албания и Швейцария, купил е имоти в Италия, има апартамент тук във Флорида, близо до Орландо. Той е готов да избяга, когато стане твърде напечено, каза още Макгрегър.

232

До Страшно е

преди 3 седмици

Заработваш ли, едно и също пишеш навсякъде, нещо ново не измисли ли

231

Анонимен

преди 3 седмици

Нека ви приседне ваканцийката.-

230

Почивайте си момчета

преди 3 седмици

Скоро и Донецк ще ви се струва че е било ваканция.

229

Анонимен

преди 3 седмици

По принцип изтощените войски биха се зарадвали на заповед за капитулация а не за Курск. Обаче пропагандата на днесаа няма предел на своите фантастични възможности и тъпотияя.

228

Анонимен

преди 3 седмици

За 50 секунди петдесет удара... гледайте ваканцията как върви с много лагерни огънчета направо в бронемашините...

227

Анонимен

преди 3 седмици

Като отидете при Бандера му разкажете за ваканцийката.

226

Страшно е

преди 3 седмици

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!