9

Майната Ви

преди 3 седмици

Индия се превръща в заместител на Китай по отношение на индустрията. Все повече фирми преместват производството си там заради мерките срещу китайския монополизъм. Даже Ейпъл започнаха да произвеждат в Индия. От друга страна Индия се отказа пред и 3 години от съвместните разработки на оръжия и преди всичко на бойни самолети с Русия. Причината" бавно развитие, много технически проблеми и ниска надежност.

8

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Най-интересното е, че българският патриот и националист, винаги се отъждествява с русофилството от безполовите. Тук или си шарен либерал или синрусофил. Средно ооложение няма. Дори и изтъкнати русофоби като Борисов, са обвинявани, че са агенти на Русия, което е пълно безумие. Това е, като когато кучето си гони опашката. Това представляват нашите евроатлантици-гонят си опашката, но накрая си облизват здника :)

7

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 6. Това което си написал е пълна фантазия. Недей да си пробутваш руската истина от руския мир извън Русия че е смешно.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Текстът ви отново е неверен и с цел създаване на злоба у хората.Никога не е имало нападение на детска болница в Киев. Имаше падане на снаряд в близост до болница,в резултат на което е имало двама(2 броя)ранени. Същият ден Моди, потупвайки Путин по рамото, му каза усмихнат:"Ние ви подкрепяме".Бяха на обиколка сред експонати на изложба на технически и научни разработки. Липсата на информация в България е умишлена, цели се да станем тъпигьооози като сащари, бриатнци и сие.

5

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

От една страна индийците обичат руския газ на безценица, от друга страна не обичат руснаците. Тежко е.

4

Интересно

преди 3 седмици

На тоя какъв ли ще му е краят на мандата.?

3

Анонимен

преди 3 седмици

Toзи да оправи първо собствената си държава.

2

Анонимен

преди 3 седмици

В Русия Моди говори не на английски, а на хинди. Интересно в Киев имат ли преводач от хинди.

1

Алекс

преди 3 седмици

Чакайте Моди да донесе мир.Сегашното положение му е суперизгодно.Купува руски петрол за жълти копейки,преработва го на бензин и дизел,които продава за евро на богатия европейски пазар.За чебурашките-сладки приказки за БРИКС,нов световен ред и т.н.За индийците-реални приходи в евро.