9

Анонимен

преди 3 седмици

Ето затова хората протестират срещу завишените сметки в ресторантите.Не плащат на работниците си, а всеки познава поне един човек където яде редовно и го съжалява че мизерства.Не внасят данъци осигуровки на работниците си - карат ги да правят шменди капели.Не внасят нищо в държавата като другите бизнеси, но настояват за намаления за ток и т.н., за да печелят само и да одрусат и клиентите, държавата и работниците си. Отидеш на заведение и едни дробчета за 3лв са ти 13лв, имали МНОГО разходи...

8

Алекс

преди 3 седмици

Хотели и ресторанти данъци не плащат,но реват и се тръшкат за дотации за ток.Вчера някакъв Налбантов заплашваше да блокират пътища ,ако не ги получат.Научиха се да не работят и да похапват държавни пари.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Какво говорите за частния бизнес, я вижте какви своеволия има в НЕК, които не са държавна структура. Ако работещ е в болнични повече от 14 дни не получава бонус за тримесечие или ако има 4 дни неплатен отпуск. Накараха хората да се откажат от аванс, което не е законно, изхвърлиха от сградата хората които се занимават с екология и здраве, което говори колко им пука за работещите. На Валери Симеонов многостанничката се вихри, а цяла България я видя що за стока е, като вице и министърка на туризма.

6

Анонимна

преди 4 седмици

Без договор на ишлеме чистех конците на рокли за Ted Baker. Днес прочетох че е фалирал. :) Скъп е труда ми :)))) А роклите им не си струват цената :)

5

Кога ще разберете ?!

преди 4 седмици

Няма радост за бедния човек.

4

ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ

преди 4 седмици

Не ни бърка.

3

СТРАШНА МАФИЯ

преди 4 седмици

С надценки над 1000 % , пестят и от осигуровки !

2

Пфф

преди 4 седмици

Изобщо не трябва да има договори в тези сфери. Там работят деца, за да си изкарат парички за море. Трябва да има категории професии, където да не се сключват трудови договори и да е един вид, напускаш когато поискаш.

1

алибег

преди 4 седмици

бе тва не е верно особено па по Черноморието , там всички са с договор , даже с по два