106

Еееех

преди 3 седмици

Бате, що утепахте стария човечец край Аксаково и после замазахте следите като асфалтирахте 2-3 метра асфалт ,,, как ли е горката му женица ,,, жива ли е поне.

105

Анонимен

преди 4 седмици

В кола? Офисите свършиха.Ей така вървят и кастингите за чалгата - в колата една бърза.

104

Възмутен

преди 4 седмици

Този наистина е пълен ***. Говори ни за някакъв морал, честност и прозрачност при избиране на омбудсман и заместници в сметната палата, но не казва и думичка за това, че всъщност завоалирано и подло готвят тези лица за евентуални служебни премиери. Ако това не е грозно лицемерие и нагласени избори, здраве му кажи.

103

Анонимен

преди 4 седмици

Кире ,пак ще те хванат ,че лъжеш като дърта ***.

102

Анонимен

преди 4 седмици

Калин Стоянов отказа да им изпълнява поръчките и тогава Кирчовци снеха доверието си от него, защото искаха да овладеят МВР. Радев иска също да овладее МВР, но не мисля, че двата кръга могат да имат общ фаворит, защото и едните и другите си работят само за своя интерес. Пеевски с действията си успя да ги набута в един отбор отново, а повторното привързване на ППДБ със зеления чорап ще донесе и на двете страни още негативи. И пак стана като във вица за турската баня, накъдето и да се завъртиш...

101

Прав си 105Анонимен!

преди 4 седмици

Само че българина обича да го лъжат чедата на бивши от Държавна сигурност които дойдоха под Юмрука на Радев и неговия Архитект Агента на ДС Майстора!Кирчо с баща Агент на ДС продължава да прави "ала-бала" с Президента и за 7 месеца Редовно Правителство на ПП-ДБ наляха 7 Милиарда допълнително на Русия като спряха Газа НО продължиха да Купуват Руски Газ през посредници 2пъти по скъпо; дадоха Енергетиката на руската ДжемКорп крадяха ни всеки по 1 лев на Литър Бензин/Дизел чрез Дерогацията и още....

100

edin ot...

преди 4 седмици

"Крадеца вика дръжте крадеца"кой го е назначил Несменяемия"е въпрос с много неизвестни ,а кой ще го махне е риторичен въпрос ,подхвърлят си горещият кестен на раздора ???

99

Анонимен

преди 4 седмици

До А Мадуро кво казва?- както е тръгнало с рожбите на моделът Баджанаците може би вървим към Венецуела- там 2018г- инфлация над 1 000 000% сега само 84%, нашите комунисти ни бяха натъкмили до 2000% януари 1997г- моята заплата след деноминация за м януари 1997г- 12.80лв за 20дни и 25г стаж- това с ПИК и ЕГН от сайта на НОИ- сещате ли се на къде ни влачат- в БРИКС и ЕВРАЗИЯ- те рожбите на юмрука в лошата Европа, ние без права и синдикална защита роби в БРИКС!

98

Анонимен

преди 4 седмици

Психопатия на Киро е крайно дразнеща и противна.К.Стоянов е номинация единствено на Киро.После Габриел го одобри за след ротацията защото е показал високо ниво на международни срещи за Шенген и миграцията.Той е професионалист на разположение 24/7 ,за разлика от предните загубеняци.Киро разиграва старата схема както при ротацията с обиди,интриги и унижения,когато отказа Габриел,сега повтаря с К.Стоянов.Те искат корумпиран ,за да има далавера,а Борисов патешката им се върза,но после ще го ритнат

97

тоти

преди 4 седмици

Абе ти май и до таолетната да идеш ще те знаяк какво си правил...бръбмарчетата не спът!

96

А Мадуро кво казва?

преди 4 седмици

Няма проблем с машините нашия приятел от Венецуела от когото получихме машините спечели честно 70на30% нищо че социолозите казват че не можел да получи повече от 40%от гласуващите в Венецуела!Ние вярваме на Мадуро защото сме закърмени комунисти с бащи и дядовци Активни борци против фашизма и отговорни фактори в Държавна сигурност!Под вещото ръководство на другаря Радев на който падахме на колене и сега също му падаме на колене ще построим Комунизма който в САЩ другарката Камала строи!Венсеремус!

95

Анонимен

преди 4 седмици

Киро разделя хората на два типа - нашите хора и хората на Пеевски. Които не са наши, са хора на Пеевски. Рашков е на Киро, а Стоянов е на Пеевски. Само че "човекът на Пеевски" е с чиста репутация, а човекът на Киро е до гушата в пачки кеш и закононарушения (и първокачествен алкохол).

94

Зозо

преди 4 седмици

Кирчоооо, ако ще Дамаджан Рашков да сложат за вътрешен министър, на следващите избори сте "за мустака" :)))))))))))))))))))))))))) Макс 5-6% ППДБ умре!!!

93

Радев

преди 4 седмици

Кирчо, поизложи се мойто момче...там на псрапетя с Лена имаше шу- Шу мушу...но хайде от мен да мине...вече не сте шарлатани!! Но искам борбата с корупцията да я продължите с другите Харвардските маст-ии..и не забравяй- Боко в зандана...както и Пеевски разбира се!!!

92

Евроатлантик

преди 4 седмици

Време е за Възраждане на ПП-ДБ!

91

Анонимен

преди 4 седмици

Кирил Петков е председател на новото сдружение "Да запазим Росенец ( От Пеевски)". Лена е изготвила и подписала всички документи.

90

КИРО И АСЕН

преди 4 седмици

СА ПРОКСИТА НА РАДЕВ И РЕШЕТНИКОВ....... РОСЕНЕЦ Е РУСКИ - ПП ДБ СА В КОАЛИЦИЯ С ДПС - ДОГАН....

89

ПАРТИИ КЕШ....

преди 4 седмици

ВСИЧКИ ПАРТИИ ОКОЛО РАДЕВ, РАШКОВ И КИРИЛ ПЕТКОВ...... ТО НЕ БЯХА ПУДЕЛИ, ТО НЕ БЯХА ПРОТЕСТИ,ТО НЕ БЯХА ПРОМЕНИ... И ВСИЧКО ТОВА ЗА ЕДИН ГОЛЯМ КЕШ...... МИЛИАРДЕРИ СТАНАХА ЗА 4 ГОДИНИ - БОРЦИТЕ И БОКСЬОРИТЕ ОТ 90 ТЕ - СА БЕДНИ, КАТО МАНАСТИРСКИ МИШКИ СПРЯМО ПУДЕЛИТЕ....

88

Как

преди 4 седмици

Тоя меризлив *** Пеевски не беше ли същия, който народа линчува, когато беше предложен за шеф на ДАНС, който беше съден по Магнитски и още куп други неща. Как се допусна и се стигна до там сега този човек да управлява държавата? Явно народа има много къса памет..

87

ТАКА ГО РАЗБРАХ

преди 4 седмици

ЮМРУКА НА КАЛИН БЕШЕ С ПАЛЕЦ МЕЖДУ ПОКАЗАЛЕЦА И СРЕДНИЯ. ПРИВЕТСТВЕШЕ КЕШ.