199

Българин

преди 3 седмици

Натовски воиници нападнаха Курск в Русия . НАТО трупа танкова бригада по руската граница с Финландия . Терористите сащ и ната ще горят теса *** наркомани

198

дгд

преди 3 седмици

До Анонимен 202 Още чакам някой тролей да ми посочи написана в договор тази уговорка ГДР и другите източноевропейски страни да не членуват в алианси.

197

Време е !!!

преди 3 седмици

за танковете да влязат в Чехия. Те са свиканли . Първо Хитер 1939та (там и хрисимите поляци помагаха на Хитлер за разпределянето на Силезия , после руснаците два пъти 1944та и1968ма. Чудно е как на дървените чеши не им увря главата и не си седят со кротце со благо ами пак подават "бузки" за шамари.

196

Анонимен

преди 3 седмици

Единственото разумно решение е Русия да върне териториите и заедно с Украйна да влязат в НАТО и ЕС. Иначе постоянно ще се карат и ще воюват.

195

Анонимен

преди 3 седмици

Чешкият президент поне ясно е обяснил, че ще врътнат същите номера на руснаците както през 1989, 1991 и т.н. с разширяването на НАТО. Германия се обедини с уговорката да не членува в алианси, Украйна стана държава по същия начин. 'предложението' му е рецепта за постоянна война в Европа,която освен всичко, ще трябва да се оправя и с десетки милиони джихадисти. Наистина Китай е бъдещия проблем на всички ни, и ако не ни дойде акъла, всички ще платим, защото ще заемат мястото на САЩ.

194

Спеца

преди 3 седмици

А без територия дали ще я приемат аджеба?Защото на там вървят нещата! Путин ги баламасва западняцити ,но разтяга фронта и върви напред!

193

@189

преди 3 седмици

До Анонимен Няма да има траен мир, защото американските империалисти, щом приключат с руските ще почнат война с Китай. Та, мир ще има, ако САЩ се откажат да властват над света, но пък тогава няма да могат да налагат търсенето на долари и ще им се срине валутата. Поради тази причина, войни ще има за много дълъг период от време или за по- кратък, но фатален за населението на земята.

192

по пет на нож

преди 3 седмици

До Анонимен 192 Не останаха натовски генерали, вие ги изтрепахте в укритията в Украйна.:)

191

Страшно е

преди 3 седмици

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

190

82 ОМБр

преди 3 седмици

Усмивката на Зеленски кърти руски мивки и техните сипатизанти,съскат като гъски и дигат кръвно,а честотата на използваните изрази "е сега" и "още малко" растът лавинообразно.

189

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Рафинерията в Ростов гори вече 4ти ден. Всичко е по план.

188

Анонимен

преди 3 седмици

Колко кози е долара в Русия по днешния курс на московската борса?

187

Анонимен

преди 3 седмици

Няма фили и фоби. Това празно говорене и опити за разделение налива вода само във воденицата на враговете ни, които се прикриват зад ъглите усмихвайки се крещейки един срещу друг. Игнорирайте ги и едните и другите. Пазете традициите.

186

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Пиян руски пилот на хеликоптер КА-52 унищожил руска военна колона в района на Курск. За наказание пилотът е бил понижен в щурмовак и изпратен на фронта.

185

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница.Русофилите са Московски агенти и Българофоби.

184

Анонимен

преди 3 седмици

Този човечец е доста кух, което е характерно за повечето натовски генерали

183

Анонимен

преди 3 седмици

Българския русофил кара западни коли, пазарува западни стоки, децата му учат в Харвард и Кеймбридж, ходи на почивка в Майорка и на Малдивите, обаче в интернет се пеняви да защитава всичко руско и да плюе по прогнилия запад, от чиито блага се ползва всеки ден.

182

Анонимен

преди 3 седмици

Алкохолиците няма да се откажат от завзетите територии и Украйна няма да се откаже да се опитва да си ги върне, дори и другата и част да е в НАТО. Това може да доведе до световна война и затова единственото решение е руските империалисти да се махнат от властта в Русия. Само така ще има траен мир. Руските граждани трябва да направят вътрешен преврат и да се отърват от комунизма веднъж завинаги.

181

митьо медведев

преди 3 седмици

Вие луди ли сте, знайте ли какви тежки последствия ще има за вас??

180

Накратко

преди 3 седмици

Дължината 404 Уссрайна вече не съществува. В сатаНАТО може да влезе само Киевска област и то като част от ПоШла.