31

Хабиб Бургиба

преди 3 седмици

Кадиров е силна личност с чувство за хумор.Още нещо :Русия отдавна има собствен аналог на Старлинк.Така че,не се нуждае от помощта на Мъск,или който и да било.

30

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Тикток бригадира Кадиров пак ли пуска бисери на 1500км от фронта?

29

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница.Русофилите са Московски агенти и Българофоби.

28

Анонимен

преди 3 седмици

АхмаK Сила е най-мощната виртуална армия в света. Иначе са майстори в подлите убийства на опозиционни политици в чужбина. Жалко е да видиш как руски политик се унижава и извинява след като Кадиров му скръцне със зъби. И това в православна Русия, уж защитница на традиционните ценности. Малолетният среден син на Кадиров се е оженил за момиче, което няма навършени 14г. Младоженците са се возили в брониран Ролс Ройс. Другият, на 18г., вече е министър на физкултурата.Руснаците плащат и търпят.

27

Пич

преди 3 седмици

:) Елементарна пропагандна война. Руснаците и сателитите им са добри на тъпотиите на дребно. Джуджето от поне 10 години сипе дезинформация и конспиративни глупости в Интернет, за да всява раздор в Европа и САЩ. За съжаление има твърде много глупави хора в Европа и САЩ, които кълват на тези глупости.

26

r3v0lv3r

преди 3 седмици

Руснаците масово полват старлинк на фронтът, купуват ги през предимно през арабските страни. Мъск се почесва и досега не е направил нищо, за да разреши проблема, а наличието на тази свързаност, е една от най-големите причини, за подобрените възможности на руската армия. Естествено руснаците нямат своя алтернатива и са зависими от злите американски технологии.

25

Браво

преди 3 седмици

На чеченеца! Голям бъзик с хамериканците!

24

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Кадиров не го ли бяха погребали вече? Или се отказаха?

23

Грудю

преди 3 седмици

Измислена медия с измислени ж0рналисти.Ясно, че България е член на ОТАН и ЕС и трябва да е на страната на хохлите ама сме 2024 и почти всеки може да намери реални ноеини

22

Gorskio

преди 3 седмици

Кибертрака му го блокираха на следващия ден, очаквайте да блокират и нерегистрираните на тази територия старлинкове... Тия са ***.ло.умни...

21

мдаааа дааа

преди 3 седмици

А Путин му отиде на гости на Кадиров... ама за това не пише БГ хибридията.

20

Алекс

преди 3 седмици

Още малко му остава да се заиграва.След Жужето той е наред да му пръснат грозната кратуна.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Мъск е руско прокси в САЩ!

18

Анонимен

преди 3 седмици

Цяла Расиа се надява на Рамзан и Тарзан!

17

Анонимен

преди 4 седмици

не се заиграва, а му показва любовта си към него

16

Анонимен

преди 4 седмици

Хаха кефи ме как рашистанците се радват като деца на близалки, мислейки си, че козелчо е направил кой знае какво, ебавайки се с Мъск. Той козелчо по цял ден така или иначе нищо ползотворно не прави, абсолютен търтей е. Нека се подиграва, докато Мъск пише история.

15

Анонимен

преди 4 седмици

Следващия президент на Русия ще е чеченец

14

КАМАЛА ХАРИС

преди 4 седмици

МЪСК Е РЕПУБЛИКАНЕЦ! НЯМА КАК ДА Е НА СТРАНАТА НА УКРАЙНА ИЛИ НА СТРАНАТА НА ДОБРОТО! ВЪВ ФИЛМА ВАКАНЦИЯТА 2015-ТА ЯСНО КАЗАХА, ЧЕ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ СА ЗЛОТО!

13

ГЪЗОМЪСК

преди 4 седмици

КАКЪВТО ТРЪМП ТАКИВА И РЕПУБЛИКАНЦИТЕ!!! БЕЗМОРАЛНИ БЕЗСЪВЕСТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ

12

American Broomstick

преди 4 седмици

Последно Рогозин се бе "счепкал" с Мъск в неговата социална мрежа. И след това публично бе уволнен от Путин. Сега и тоз космат козел е поел по пътя на Рогозин. Другия месец Путин ще го прати да пасе козите в Чечня.