15

Еврогейец

преди 4 седмици

Като няма вода,пийте бира!

14

Комунист-Ленинец

преди 4 седмици

Демонокрация-дива и уродлива...Ще плачете за социализма...

13

Чашков с пудела

преди 4 седмици

пудела пие водица...а аз шотландска огнена 12 годишна...

12

Мавродийката

преди 4 седмици

Важното е, че Другарят Вълк си купи яхта за 6 милиона с парички на ББР!

11

Анонимен

преди 4 седмици

С кметовете от герб е така.

10

Най-глупавото племе

преди 4 седмици

на света е българското, защото народ няма от както руснаците са освободили тази територия! Колкото и да е неприятно, но е така, а и истината боли! Докато всеки определя поведението си - на мен ми е добре и другото не ме интересува ще става по зле! Нарича се гражданска отговорност! Има нации, които учат само чрез болка - запознайте се сами! Павловския рефлекс важи най вече за животните - специално кучета! Тия по селата да приключват по-бързо, защото гласуват както старейшината, особено по Родопи

9

Анонимен

преди 4 седмици

Иха. Ние бедстваме в трънско 4-та година без капка вода

8

Анонимен

преди 4 седмици

То Плевен и Ловеч нямат вода, те ми пишат за някви села. България е в тотална кома! Два областни града са напълно унищожени и без вода! С какви очи ще ходите да правите предизборна кампания???

7

Бай Илийчо

преди 4 седмици

У наше селу вода не пием. Ша ни ръждясат червата бря? Амиии!

6

Анонимен

преди 4 седмици

Еми така е... ЕДно време по лошия комунизъм се строиха язовири. Добре че са се строили тогава, че ако не бяха... Не села, а градове с хилядно население щяха да са на режим. Колко язовира са построени през 30 и кусур години демокрация??? Нула! Чета онзи ден воден режим в Тетевен. Че Тетевен е в планината бе, толкова ли няма откъде да се хванат водоизточници??? Ако на някой му пука изобщо де, нали си получават депутатските заплати, какво толкова.

5

Мария-Антоанета

преди 4 седмици

Като нямат вода, да пият ракия.

4

героги харизанов

преди 4 седмици

Шеф на напоителни системи преди беше Гошко Харизанов от герб. Гошко наряза едни тръби и ги даде за скрап, открадна едни пари за язовири и даде за чекмеджето. Сега Гошко Харизанов се появява по телевизиите и се прави на ибрик на Боко. За награда Гошко Харизанов има нов бизнес и плаща 140лв наем за два декара общински имот с договор за 20 години.

3

Бай Илийчо

преди 4 седмици

Спокойно. В началото ша ви е кофти после ша свикнете. Като навремето прехода към пазарна икономика бря.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Пеевски и Калинчо милиционера да пикат у ряката, тяхната е безценна и е по-добра от вода!

1

Анонимен

преди 4 седмици

Във всички колонии на САЩ си има проблеми с водата.Чакаме сега тигровите комари на Бил Гейтс и да ни спрат тока,за да си заприличаме на Африка номер 2.Вече си ни превърнаха от износител на ток във вносител и от държава,богата на извори в безводна пустиня.Пясък от Египет кога ще почнем да внасяме?