15

Лелеее

преди 4 седмици

Помислих,че президента ще я ошамари . Браво на него!

14

Анонимен

преди 4 седмици

Голямо облизване на юмрука пада

13

Дедо Гого

преди 4 седмици

И аз призовавам да върнете крадените милярди ама йок не щете

12

Галя от EmbassyTO

преди 4 седмици

Война на олигарси е положението. Любимият... олигарх на дементния бей май ше получи постоянен арест. Явно Т лъстия е по - сериозен. Кога е станало това? Няма как да го знае от болничната постеля в конака бея

11

АТАКИСТ

преди 4 седмици

Да се намира на думи ряяязания скаааапаняк ве! Винаги са били такива потурчените българи НЕ САМО в управлението! Уж загрижени за народа, а се подхилкват вече 35 години( както се подхилква ехидно на снимката тоя реееезняк) с нас благодарение на потурчените българи в родината ни. Кой ти иска мнението вееее, реееезняк скааааапан?

10

Все едно призовава

преди 4 седмици

да се затвори прозореца, за да не влиза топло отвън. Всеки който излезе с призив "моля да намери изход от кризата" е обикновен популист, който демонстрира абсолютно невежество или просто се преструва, че не знае от къде дойде кризата. конституционния съд да отмени промените в конституцията и веднага ще се развърже възела. Защото сега на президента предлагат предварително нагласени хора, от които той трябва да избира най-малкото зло.

9

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 4 седмици

И АЗ ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДПС-ТА ,ТА ДАЖЕ ЗАЕДНО С ГЕРБ ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ. ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.

8

Анонимен

преди 4 седмици

България е пред гражданска война.Радев бутна конституцията не като я отмени, а просто каза:Няма вече закони, има ултиматоми и действия в часове.Срокове, до тоя час, до тая дата.Сега бумеранга ще се върне на кратунта му, защото действа закона на джунглата.Който е по - силен определя какво ще вечеря, и кой ще е вечерята.Ако до часове не се арестува главния виновник за всичко, Ахмет Доган и Радев сам не подаде оставка , след седмица две ще се стреля по улиците и ще се води война.

7

Анонимен

преди 4 седмици

чакъров къв го играе от дпс числото или от дпс тирето.

6

Анонимна

преди 4 седмици

Браво!

5

Анонимен

преди 4 седмици

Турци и комунисти са се обединили срещу българите християни.Ако до часове Радв и Доган не бъдат арестувани, то до седнима - две почва гражданска война.Доган я искаше и е на път да си постигне целта.Каза, Косово ще ви е детска градина.

4

Анонимен

преди 4 седмици

ДПС няма интерес в България да има стабилност. на Т.рците не им пука за България и народа

3

Мустафа

преди 4 седмици

Добре,че е Делян да възроди движението.Беше се превърнало в движение на пари в сметки.

2

Анонимен

преди 4 седмици

до момента само демотивирате нормалните хора скоро време ще търсите белите автобуси всичко от парламента

1

Анонимен

преди 4 седмици

Първо си оправете движенията!