154

Анонимен

преди 3 седмици

До ***... Това нахлуване в Русия от укровермахта показва че войната в действителност е между Нато и Русия -----///------ И как го показва това нещо? Обясни логиката?

153

Anonimen

преди 4 седмици

Еми нормално е да е глупава, след като се я подпомогнали и организирали :)

152

росстролнадзор

преди 4 седмици

До ... 160 Само по руцкия телевизор се чува

151

...

преди 4 седмици

Дааа, толкова пропаднали руснаци, че преди няколко дни занесоха хляб и сол на закъсалите в космоса западняци, че да не умрат от глад. А между другото това не съм го чул по телевизията.

150

Смешник

преди 4 седмици

Много точна статия Това нахлуване в Русия от укровермахта показва че войната в действителност е между Нато и Русия Много от западните страни мълчат и се спотайват по въпроса

149

Анонимен

преди 4 седмици

Мисля, че украина винаги е била зависима, винаги. Особено сега. Да предположим, че е независима и не и доставят оръжия, инструктори, самолети... Щеше да е приключила СВО. И не в нейна Полза. И сега ще етака, само че малко по-късно и по трудния начин.

148

Анонимен

преди 4 седмици

Характерът на операцията на ВСУ в Курска област показва, че Северноатлантическият алианс е изиграл решаваща роля в нейната подготовка и планиране.

147

73881

преди 4 седмици

Tази статия започва с огромна грешка - Украйна няма да стане независима страна, защото тя Е такава Не клекнаха и мачкат яко фасона на ботоксния дребен диктатор Гордите българи отдавна да са изули потурите

146

емо

преди 4 седмици

най-сетне една статия в западната преса, публикувана от този русофобски сайт на новините, основаваща се на разумни и логични доводи, и казваща истината за войната в украйна и авантюрата в курска област.

145

XIII конгрес на бкп

преди 4 седмици

Съгласен съм, провокация е. Сега рушлямия има пълното право да нападне Украйна. Опс, тя май вече го направи, преди три дни, на 24.02.2022 г. :)))

144

Анонимен

преди 4 седмици

Статията показва, че в САЩ не цари диктатура. Статия публикувана в Русия, защитаваща тезата, че нахлуването в Украйна е *** глупост, обричаща два близки народа на десетилетия вражда, ще доведе до затвор за авторите зад полярния кръг и внезапната им и необяснима смърт, докато излежават присъдата в затвора.

143

Анонимен

преди 4 седмици

А ПРЕДИ 3 ДНИ,Роскосмосс, РУСНАЦИТЕ ЗАНЕСОХА НА АМЕРКАНСКИТЕ АСТРОНАВТИ НА МКС В КОСМОСА ХРАНА И ВОДА,ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ..

142

Хмм

преди 4 седмици

По- добре да е глупаво и провокативно, отколкото опасно за цяла Европа, каквото ще бъде аварирането на ядрена централа. А, те от много време се опитват да го направят.

141

Анонимен

преди 4 седмици

Статия в стил "чух две жени да си говорят на пазара".

140

Анонимен

преди 4 седмици

"Aтаката срещу района на Курск, извършена от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), е глупава и провокативна. До тези изводи стигнаха авторите на американското списание Counter Punch ." HAHAHAHAHAHAHA

139

Анонимен

преди 4 седмици

тая статия в американското списание Counter Punch е просто поръчана и платена от кремъл защото в нея се отразяват нещата изкривено. Не САЩ започнаха война с русия а русия започна война с УКрайна. Това е все еднода се обвинява Англия че помага на Полша през Втората световна война. Това са поръчани журналисти и поръчани статии.

138

r3v0lv3r

преди 4 седмици

Всички консервативни медии, се изредиха да говорят срещу курската операция. Захарова го казва в прав текст "преговори няма и не се планират", а консервите бълнуват, че тази офанзива ги е провалила. Само преди дни същите медии, крещяха как украинците нямат хора и няма как да водят успешни бойни действия и затова поддръжката е безмислена. Видно е, че яко лъжат западните избиратели, като създават терен за успех на Русия.

137

Анонимен

преди 4 седмици

А атаката на Русия в Украйна каква е?

136

expert

преди 4 седмици

До РоскосмоссТи си умрял у..., хахаха, ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ КАК ВМЕСТО ДА ПРЕГОВАРЯ , КЛОУНА РЕШИ ДА РАЗТУРИ ДЪРЖАВАТА УКРАЙНА! И може би е прав , при толкова *** народ, не и мтрябва държава....! ФАШИСТИИ

135

Роскосмосс

преди 4 седмици

.........Русия Умре и никой Не може да я Реанимира..........