47

Анонимен

преди 4 седмици

Прав е Радев. Оставането на Стоянов начело на МВР означава ДПС-Гуци и ГЕРБ свободно да си пазаруват избиратели сред ромите. На попредишните избори във Видинско ДПС имаше обощо 300 гласа, а на 9 юни ставаха повече от 5000. Шиши пазаруваше яко.

46

Крас

преди 4 седмици

Калин Стоянов ......президент !

45

Опппааа

преди 4 седмици

Радев се е напекъл в Гърция и за пореден път доказва че иска да е фактор в политиката .От фъркат *** това е ! Най голямата грешка в България за последните години!

44

Анонимен

преди 4 седмици

Радев и каза до 15 ч. да представи нов вътрешен министър!

43

анонимен

преди 4 седмици

Браво на Кожарева, остави достойния министър К.Стоянов.

42

СИНЯ ПРИЕМСТВЕНОСТ

преди 4 седмици

ДВАНАДЕСЕТ СИНИ НА ЦВЯТ РИБАРИ СА ПЪРВОАПОСТОЛИТЕ НА ИСУС ХРИСТОС...СИНЬО ЗНАМЕ С герб РИБА вероятно ШАРАН е Първото знаме на ХРИСТОС и ХРИСТИЯНИТЕ а гербът КРЪСТЪТ е далеч по-късен....ДА ЖИВЕЕ СИНЬТО ЗНАМЕ НА ХРИСТОС И ХРИСТИЯНСТВОТО извикал никулденският ШАРАН Свети ПЕТЪР преди да умре на кръста на 29 юни 64 година. след това дошла 250 годишната "еволюция и" и Константин Велики съживява еволюиралия СИН РИБАР Свети Петър чисто символично под името Свети Николай Чудотворец на 6 Декември

41

Анонимен

преди 4 седмици

Тази да не би да е сестра на Денков? Или пък това е Денков с перука?

40

Карачанаков

преди 4 седмици

Отива а Кеш носи ли не, е няма. да я бъде, особено пък ако го попита Курск и Белгород Руски ли са и как върви евакуацията.

39

анонимен

преди 4 седмици

Калин Стоянов-достоен човек,достоен министър.

38

ТОНИ

преди 4 седмици

ако г-жа Горица кожарева е справедлив човек и ако наистина ще е за честни избори, то тогава на всяка цена задължително трябва да остави г-н Калин Стоянов на поста вътрешен министър. Защото той се е доказал че е единствения достоен човек за този пост.

37

Кожен мъжки Член

преди 4 седмици

СИНИЯТ цвят е забранен при червените комунисти и цесекари и ако имат СИН му казват винаги ДЪЩЕРЯТА.................ПРОСПЕРИРА ЧЕРВЕНОТО ДЖЕНДЪРСТВО И ОЛИМПИЙСКИ

36

До 36

преди 4 седмици

Ти какво скромно видя в достигнал поста: дам председател на Сметната палата?! Това със скромност ли става или с ДЕБЕЛИ връзки като при. Мъж прокурор?! Щото Счетоводителки - БОЛ в БГ! Сигурно и доста по- добри.

35

Това е от мен

преди 4 седмици

Няма значение красива или грозна, но НЯМА излъчване на силна личност, по- скоро е донякъде инатлива, няма собствено мнение, осланя се на Радевите експерти, гъвкава като поведение, липсва й всякакво творческо начало, наистина по характер прилича много на Денков, както и по външност. Жалко за нас!:)

34

до 29

преди 4 седмици

Айде сега.Прилича на Барбра Стрейзън,която не блести с особена красота но затова пък е една от най-великите артисти на нашето време.Злобеещите показват снимка от лош ракурс.Но,Вие кого искате за премиер,щом не Ви харесва Горица?Може пък да се справи.

33

до 34

преди 4 седмици

Айде стига.Никой не си избира името.Както те кръстят -така.Не виждам нищо обидноПо-важно е това,че не виждам допирни точки между образованието което има и управлението на държавата.Но и това не е фатално защото има един икарус съветници.Най-важно е да е Човек,честен,да не се подава на провокации и натиск.Първите впечатления са на скромна жена.Дано успее и остане такава.Защото е пълно с безпощадни хиени.

32

Анонимен

преди 4 седмици

На БСП беше Курица, а тоя Горица? Тоз по имена ли ги избира?

31

Анонимен

преди 4 седмици

Горица е много хубава дума от българския език, умалителна форма на гора, свързана е с българския живот и култура, мислене и говор! Но това м никакъв случай не е удачно име за жена! Изобщо и като име!

30

vs

преди 4 седмици

Цял живот се чудя от коч "горица" идва сънчо!

29

Анонимен

преди 4 седмици

Изтръпнала лелка

28

Анонимен

преди 4 седмици

Хаос е откак има сатанисти в България.Разнасяха ковчези и вуду кукли.Заради тях сега и водата бяга.Тя е източник на живот и не понася сатанисти.Дошли са тук заради войната в Украйна.Да се махат!!!