299

Анонимен

преди 3 седмици

На какво им дава надежда? На още агония ли? Укрите са изсмукани, затова тяхното джудже всеки ден моли държавите за още оръжия!

298

Спонсор

преди 4 седмици

ГЛУПАРЕНКО ПОДАРИ НА УКРИТЕ ПОНТОНИТЕ НИ! КЪДЕ ША ГИ ИЗПОЛЗВАТ? НА БУГ ЛИ?

297

Анонимен

преди 4 седмици

Пропаганда

296

Анонимен

преди 4 седмици

Дава надежда но има и друго, - "надежда тука всяка оставете".

295

Анонимен

преди 4 седмици

ДО 312 БАБА - БАБО! - ЗНАЧИ ПРИЗНАВАТЕ ЧЕ КРИМ И 4те ОБЛАСТИ СА РУСКИ ЩОМ РУСИТЕ ОЩЕ НЕ СА ВЗЕЛИ ОЩЕ НИЩО ОТ УКРАЙНА.

294

Анонимен

преди 4 седмици

АМИ ДАВА НАДЕЖДА! - ОТ НАЧАЛОТО ДО СЕГА ВЪВ КУРСК УКРИТЕ ГУБЯТ 3800 БРОЙКИ. СЪС ТОВА ТЕМПО СКОРО ЩЕ СВЪРШАТ БРОЙКИТЕ.

293

Баба

преди 4 седмици

До Лудото Ленче.Хубаво си говорим тук, ама си е факт, че Русия, дето се прави на велика, от три години не може от една Украйна да вземе бъкел територия. И с редовна армия, и със затворници, и с наемници (Вагнер), и пак нищо не са взели и не могат да победят. И Украйна им влиза и в територията, и им взривява мостовете.Аз хубаво, не мисля, ама кажи що толкова дълго им отнема на нашите руски братя са свършат една операция (както те сами си я наричат)?

292

Лудото Ленче

преди 4 седмици

До Баба 312.... Че НЕ мислиш е видно ....не нужно да го пишеш !!!

291

Лудото Ленче

преди 4 седмици

Спрете да преписвате пропагандата на DW ....

290

Баба

преди 4 седмици

Русия, огромна и силна страна, 3 години не може да вземе територии от Украйна, а сега дори Украйна им влиза в територията. Това е нечуван провал, при положение колко силна се опитва да се изкара Русия. Ако бяха толкова силни, що не са победили досега, а им влизат в територията? Нали са велики? Има ли по-големи палячовци от русофилите по форумите? Не мисля.

289

Анонимен

преди 4 седмици

Сирски - Герой на Русия.Най добрият агент на Путин.Осакати цялото ВСУ.Залужни гледа и скимти възбудено над пакистански чепове в АнглоСексония Обучените по стандартите на НАТО се оказаха неспазващи законите на войната и мародери, някои от които вече са на кол, така както и трябва да е! Кадировците онези уж стоте пленени се оказеат живи ибздрави и май е обратното, но да не разваляме рахатлъка на грантовете, че секнат ли солите за вана ще ги видите по площадите шарени....

288

Анонимен

преди 4 седмици

То и след тоталната капитулация на Украйна тукашните мишки ще пишат за надеждите, които контраофанзивата в Курск давала на украинсиките части. Смях и сълзи! Журналистите не са тук. Те са в ютюб и телеграм каналите. Правят професионални брилянтни анализи, логични предположения, които с времето се оказват верни, предават обективна информация, стъпвайки на реални факти, а не на опорките и центовете, пуснати като трохи на юрдечки под масата от посолството.

287

Анонимен

преди 4 седмици

Тая смешка на 06.08 ли я писахте? Понеже ако сте я писали сега,то сте тотална излагация, след това, което вече светът знае за последиците от тази самоубийствена авантюра на Сирски.

286

Жуков

преди 4 седмици

Мечтите са безплатни но тези който дръзнаха да влязат в курск скоро няма да има живи нацисти да се хвалят колко уж хиляди километри са превзели,може да превземат но на плейстейшън хаха.

285

анонимен

преди 4 седмици

ако е истина това което пише ФОРБС за огромните загуби на ВСУ в курск бъдещето на зеленски не е никак розово !!!

284

обективен

преди 4 седмици

като слушам какво говори зеленски и пропагандата на ВСУ русия запо4ва да губи воината но като 4ета някои западни наблюдатели и военни специалисти положението не е никак розово скоро целия донбас ще е под руски контрол закубите около курс са големи искоро вси4кое си доиде на място но по4акаме оше 4 до 6 дни но при провал на руснаците което е много малко вероятно авторитета на путин и русия ще бъде сринат!!

283

Хмм

преди 4 седмици

Надежда всяка тука оставете. Колкото са неграмотни руснаците в офанзивите и в ситуации, когато трябва да се вземат бързи решения, толкова са добри в изолирането на проникнал на тяхна територия противник и контра-офанзивите. Може да събират сили още месец, но, тръгнат ли към границата, вероятността да бъдат спрени е, колкото тази, пешеходец да спре влак с протегнати напред ръце.

282

Мишо

преди 4 седмици

Браво, пропагандата цъфти и процъфтява! Хората подкрепяли, те ги ненавиждат вие подкрепяли.Офанзивата давала надежда - надежда за какво, че ще напишите още бездарни статии и ще умрат още 20000 украински войника? Две бригади от атакуващите са практически разбити, загубите в техника са колосални. Какво очаквате да се случи, ще ги локализират, ограничат на стабилен фронт, а след това изтребление с всичко в арсенала на руската армия. Чудо плацдарма в Крънки забравихте ли го - 4800 само убити!

281

Анонимен

преди 4 седмици

Абе тези укри някога ще разберат ли, че нямат никакви шансове за победа и никога няма да имат.

280

Анонимен

преди 4 седмици

Върви ли военната операция?