41

интересно

преди 3 седмици

ако укрите спрат,кран4ето на Европа,ще ми е 4удно европеиците дали ще им дават пак оръжия и още куп помощи

40

Анонимен

преди 4 седмици

Газовите хранилища в Европа били достигнали безпрецедентни запаси, но достатъчно количество LNG не се очаквало до началото на 2025 г. Безпрецедентни, но недостатъчни, така ли?

39

До 30 Анонимен

преди 4 седмици

Кой атакува договора с Боташ?Приятели на Кирчо комисионери внасящи РУСКИ ГАЗ!А Боташ е задължен да доказва газа който внася!РУСКИЯ ГАЗ в Турция е САМО 25% от общото количество газ на Турция!За някаква такса за 1,5Милиарда която плаща Булгаргаз на Боташ ореваха света!А при спиране на договора от Януари2025 Украйна СПИРА 25Милиарда а при проблем в Суджа липсват още 40Милиарда за Европа!А единствено трасе е ТрансБалканския поток давал на Турция 20Милиарда с смяна посоката към Европа с ГАЗ от БОТАШ!

38

Анонимен

преди 4 седмици

Не ставаше само да я думнат Суджа, щото руснаците щяха бързо да я поправят. Трябва да владеят територията, там да се водят военни действия, така че при евелтуален взрив на Суджа - разбира се от руска ракета - Суджа да остане счупена през зимата и газта да спре. Така Европа ще има нужда от повече LNG.

37

до 32

преди 4 седмици

До Shark,няма страшно ще се топли от твоята злоба,вижда се че е безгранична,ще стигне не само за една зима,не ща стен русофил

36

Анонимен

преди 4 седмици

Много се разду това със Суджа. Сега стана ясно че Суджа се държи от Украйна. Зеленски - хем му трябва военна и парична помощ от Германия, хем САЩ са му казали да спре газта по тръбите. Планът бе измислен, трябваше да думнат тихомълком Суджа и да го припишат на руснаците. Но сега разчу много и не знам дали ще го направят.

35

Ддд

преди 4 седмици

За какво им е газ, да си ползват тока от фотоволтаиците и тока произведен от празните язовири зимата. Все пак, толкова са влюбени в зелената енергия, че са готови да седят на студено.

34

Спокойно ....

преди 4 седмици

Украйна ще ни даде като превземе Москва ;)

33

Анонимен

преди 4 седмици

Тъпотии за русофили.

32

Анонимен

преди 4 седмици

Проблема на Европа са политиците. които са толкова късогледи, че няма накъде. Цялата газопреносна мрежа е съсобственост на Газпром и по тези тръби ще тече само руска газ. Е може и "дмеократична" (която така или иначе е над 50% руска), но много по скъпа. А договора за транзит през У изтича (без надежда за нов), няма ги СП1 и 2. С танкери няма да стане.. Миналата зима беше мека за късмет, ама тази?

31

Анонимен

преди 4 седмици

Що бря нали ще купуват от сащ за по няколко долара еврогеьове че мръзните през зимата

30

Shark

преди 4 седмици

Ме нека да остане. Евопа трябва една зима поне да студува, ама както трябва да студува, за да резбере, че тази война в Украйна трябва час по-скоро да бъде прекратена. А не да наливат пари и оръжи!

29

Христо Христов

преди 4 седмици

До 40 "Кой ползва газ? Някой завод само." - в който работниците ще бъдат съкратени. И то в не един. И тоци няма да има за всички, но тогаз ще си имаме демократичен режим.

28

Анонимен

преди 4 седмици

Газ ще има за всеки.... просто Киро е обещал още 7 тенкера с газ, а пРезидента Радев ще подпише още един договор с турската Боташ за да плащаме още без да се доставя газ.

27

Анонимен

преди 4 седмици

И да остане ко да напрая?? Да си разплета блузата?

26

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

Стига с тази газ. България дори не е газифицирана още. В нашия квартал в София един не е на газ, всичко е ток. Кой ползва газ? Някой завод само.

25

Анонимен

преди 4 седмици

Добре бе нали уж цяла Европа спря да купува руски газ и бяхме цъфнали и вързали, или всичко беше заблуда за наивните евроатлантически овце за да могат посредниците да направят една камара пари от препродаване на руския газ

24

Банкеръ

преди 4 седмици

Вие правите сметка за стока,която нямате.Тепървс предстоят пазарлъци в Кремъл.Путин може да каже,че ще изнася Газта за Луната и Европейците да си направят тръба до там.

23

Анонимен

преди 4 седмици

Русия и Украйна са като две бутилки минерална вода. Само, че в едната няма газ.

22

Анонимен

преди 4 седмици

Няма за какво да се притесняват ЕС, газ скоро няма да трябва , всичко ще се произвежда и внася от Китай -найб вече автомобилите ,!