22

Поздравления!

преди 4 седмици

До Анонимен 7:Абсолютно сте прав Господине!От точно такива жени-"ангели,честни и почтенни",бягам,като дявол от тамян,не им искам ни меда,ни жилото?!?!?!Другото при мен е,както се казва там:"Не питай старило,ами питай патило!",а пък аз съм вече и от двете-и от старилото,и от патилото!?!?!?

21

Анонимен

преди 4 седмици

Минеш ли в обяснителен режим, наистина си виновен и отсреща го разбират на секундата. Под достойнството ми е да се обяснявам. Който ме познава, ми вярва, а за останалите не ми пука, защото не лъжа.

20

Ко прайм

преди 4 седмици

Ако жена се хвали че има японски душ за 6000 лева в банята с целият и апартамент на последният етаж струва 50000. Не е шофьор но дава акъл от сорта - "защо караш срещу слънцето?"! И е пълна с приятели готови да заместят всеки мъж по всяко време.

19

Трифон

преди 4 седмици

Ако ви казва какво искате да чуете, значи е печеняк. Ако ви каже истината ще го изритате. Яз на моята казах че не пия, *** сега си е крино ляво доволна.

18

ВЪПРОС

преди 1 месец

Има ли поне един признак да показва че жената е честна в нещо ? НЯМА ! ! !

17

Вижте №10

преди 1 месец

Откога умалителната форма на думата жена, завършваща с окончанието -ица, се заменя със звездички? Какво неприлично има в тази дума?

16

до 15

преди 1 месец

Моите са си както трябва ама това зависи от генетика и с какво се храниш. Зъболекаря може да ти ги оправи по изкуствен начин ама не е същото.

15

IQ 3.14

преди 1 месец

До до 3отиваш на зъболекар и праиш. а като дойдеш облечен от мола да ми говориш за 20 хии марки и си в джуруляка като перфоратор от градския транспорт просто ти пожелавам приятен ден

14

до 3

преди 1 месец

То зъби как се правят, или се раждаш с хубави зъби или не. Тва да не ти е да си направиш плочките в банята.

13

Бонго Бонго

преди 1 месец

Щом си епилира гърдите ,значи е Кокарджа мяуууу

12

Анонимен

преди 1 месец

Ако си е хванал 20 годишна 100-килограмова дeбелянка с богати родители но и казва че е красавица :)))

11

Анонимен

преди 1 месец

Нароиха се и жените, които не са доволни от брачния си избор и започват чрез сайтовете за запознанство да търсят по-подходящ, но дори не са започнали процедура за развод. Такива казват, "Няма да изтърва питомното, за да гоня дивото. Само ако намеря някой, който си заслужава, тогава ще започна развод!" Ако ви е направило впечатление, някои мъже, като дават обяви за запознанство, поставят условие да не им пишат семейни жени. Значи вече са патили от запознанства с такива.

10

Майтапът настрана,

преди 1 месец

Но някои мъже се оптиват да прикрият не само миналото, но и настоящето си. Вече сме обсъждали тук случаи, при които някой подлец попада на наивно момиче и крие, че е женен. Това става по-лесно в наше време, когато сума ти народ се изсипа да работи или да учи в големите градове. *** му си стои на село или в малкото градче и гледа детето им, а той тук се прави на ерген. На всичко отгоре, днес вече не пише в документа за самоличност дали си семеен или не.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Катя - Той не е виновен за ръста си, това му го дава природата. Но ако си слага обувки с допълнителни платформи, че даже и с токчета и обува панталони, чиито крачоли стигат чак до земята, значи наистина се опитва да направи нещо непочтено - да изглежда 7-8 см по-висок, но да не личи, че постига това посредством обувките.

8

Анонимен

преди 1 месец

Зрителен контакт понякога избягват прекалено стеснителните хора.

7

Анонимен

преди 1 месец

Отново статия, според която мъжете са нечестни и непочтени. Аман от тоя сексизъм бе! Щото всичките жени са ангели, нали?

6

Анонимен

преди 1 месец

Един знак е достатъчен - ако се казва про100 Киро.

5

Катя

преди 1 месец

Под 1.95 е.

4

Анонимен

преди 1 месец

Пъври знак- неграмотен бачкер патриархален татко русофил е.

3

IQ 3.14

преди 1 месец

некой дето има 50 лева за бръснар и 300 кинта за риза а не си е напраил зъбите също е често срещано явление