7

Анонимен

преди 4 седмици

Как се стрива чесън за да стане на прах? Или се ползва сушен? Не.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Пражено зеле със зехтин. Загряният зехтин вече не е полезен, докато в олиото колкото е имало, ако не прегори остава. Само за здрави хора с издържливи стомаси и поносимост към метеоризъм. Щото пускаш ли е ОК донякъде, макар да не знаеш резултата, но в компания, не мерси. Храна за самотни лелки без работа.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Ама това е постно свиннско със зеле без месо!

4

Хе хе

преди 4 седмици

Рецепта за веган-пърполетки. Да не се стои в затворени помещения.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Трябва да е вкусно.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Тя няма проблем с българския, надявам се. Просто в нейните среди не харесват българския език. А с това зеле в морето ще сме като джетове, който има здрав стомах да го понесе.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Да не говорим, че не трябва да се използват думи, които замърсяват българския език, но поне авторът M. Л трябва да знае какво означават. Сотирам идва от френския sauter, което в от едно от значениято си означава леко пържа или на чист български език запържвам. .. Следователно Гответе зелето докато омекне напълно и се карамелизира в някои части не е сотирам.