12

Анонимен

преди 4 седмици

Сладко, солено, люто, каквото и да е не позволявайте да ви се загнезди в главата, защото накрая става страшно. Никога не се лишавайте от нещо, което ви се е дояло или допило. Просто да е в по-малко количество. Другото са свободни съчинения за пари от измислени гурута и неразбиращи преписвачки.

11

Навитак

преди 4 седмици

Мише, когато ти се яде сладко засмучи парче мръвка с нискокалоричен сос и ще ти мине!

10

Анонимен

преди 4 седмици

Изобщо се старайте да не ядеш сладко то е навсякъде тъй или иначе и няма да ви се размине

9

Анонимен

преди 4 седмици

Всеки разумен би се справил като не дружи с политическата *** на Възраждане и ИТН едни прости хора...

8

Анонимен

преди 4 седмици

Яжте сладко, но в малки количества.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Диета за отслабване по Фън шуй: - Завъртете хладилника с вратата към стената. Другото е глад и пийте вода. Не съм почитател на д-р Гладокомерсилова, но просто намалете яденето до минимум.Ако имате повече мазнини по вас, имайте предвид, че 1гр мазнина освобождава 9,3ккал, така че при 20кг са 190 000 ккал, които дават енергия за поне 2 месеца на пълен глад. Това е много време и едва ли е здравословно, но пълен глад от 3-5 дни всеки месец е напълно постижим, ако не работите тежка физическа работа.

6

Бонго Бонго

преди 4 седмици

Сериозно люти чушки, да потушите пожара ще ядете хляб.

5

Бонго Бонго

преди 4 седмици

Люти чушки

4

Т

преди 4 седмици

Дайте акъл как да се отуча от другите пороци, например 7те кафете и 300те грама 60 градусова долашна. Да и как да не се заглеждам по всичко S M L от 18 до 81.

3

Трифон

преди 4 седмици

Трета стъпка е ако много ви се яде, пиете една ракия, тя не върви със сладко, тъй че избора е ясен. Все пак отвреме на време може са ручате сладко, до половин бонбон наприме. Захарта така или иначе е навсякъде, тъ че махнете захарните бомби и всичко ще е ок. След време ще ви се повръща от захар.

2

Т (39г)

преди 4 седмици

а между 6.00 и 22.00 ще плюскаш садко на корем тъй ли? Стъпките са три. Първо разкарайте вски храни с много захар от къщата, офиса и не ги поглежсайте в магазина. 2. купете си обикновенни бисквити с малко захар и ръфайте тях, ако много искате сладко. Важно е да са с малко захар

1

Диабет

преди 4 седмици

Смарт хладилник с централно заключване и аларма, от 22:00 до 6:00.