5

Анонимен

преди 4 седмици

Жълтият Кантарион!

4

Анонимен

преди 4 седмици

преди няколко десетилетия студентите по медицина са изучавали и билки. От много време, наистина от много време, студентите по медицицна, не само не изучават билки, а и хал хабер си нямат от тях, нещо повече, голяма част от новите медици, в най добрия случай, не проявават интерес, а редовно, се отнасят отвисоко към природата.Защото са израсли в свят, където средностатистическият човек едва ли може да разпознае и назове 50 растения и да е наясно как изглеждат и къде виреят.=> Мъртвото е по-ценно

3

Анонимен

преди 4 седмици

Не прочетох всичко, но считам, че без да подозирате, сте пуснали забележителен материал. Забележителен с това, че използа индийски лекарствени средства. Всъщност Индия, пардон - Бхарат - както вече е правилно да наричаме държавта, е основен доставчик на лекарствени съставки за цяла Европа, а и за Русия. Да, да в Европа се опаковат индийски лекарства на практика. И санкциите на ЕС за Русия в сектор лекарства насочи Русия към първоизточника, между другото.

2

Стига

преди 4 седмици

Какви са тези чудесии, къде да ги търсим, това някаква реклама ли е? Къде е чесънът, и другите растения от градините ни? Честно, не отворих линка, защото ако началото е глупаво, то дочитането е още по. При зор има аспирин, поне го има във всяка аптека, а не да го издирваме под дърво и камък.

1

ПроСоТо

преди 4 седмици

ся отивам да откина малце ашваганда и астрагал от градинката в двора...