13

Писането

преди 1 месец

на глупости изглежда е доходно. Нощи над 21 градуса са характерни само за застроени силно нагрети предимно градски площи и нямат никаква връзка с парник. На другите места въздухът до сутринта успява да се охлади под тази температура. Което между другото е доказателство, че глобалното затопляне не се дължи на парникови газове.

12

Анонимен

преди 1 месец

Е те така вероятно са живяли хората по земите на Бг и Европа, гърци, българи и др., без зими, снегове и студ, с леки дрехи, има ги в изобразителното изкуство, а то показва реалността.:))

11

Анонимен

преди 1 месец

Пожари, изсичане на гори, свръхнаселение, свръх потребление на стоки, увеличение на полетите в световен мащаб, замърсяване с химикали и пластмаса. Корпорациите и техните акционери на печалба, другото население да му мисли. Наред с увеличена активност на слънцето и вулканите.

10

Анонимен

преди 1 месец

Климатичните промени са факт. Все по-топло ще става, така че трябва да се адаптираме.

9

Анонимен

преди 1 месец

До до 5 - *** има, ама ми профучават ушите ... А и къщата още не е изолирана и не мога и да го намаля, иначе ... и във всяка стая по един ... плащам 800 лева ток :D ...

8

Анонимен

преди 1 месец

Даа, тежките нощни жеги са доказателство че има сериозни климатични промени - преди години през лятото може и да имаше горещи периоди, но през ноща се разхлаждаше, а понеже аз съм запален рибар и съм нощувал по язоври, имаше случаи в които се налагаше да съм с връхна дреха, че иначе замръзваш и това през август! Сега и нощем е непоносимо горещо

7

до 5

преди 1 месец

Има решение......КЛИМАТИК!

6

Мустак Рачо

преди 1 месец

Още две седмички, ще трябва да изтраем.Дойде ли септември, всичко тропическо си заминава....

5

Анонимен

преди 1 месец

Тежко е със седмици да не можеш да се наспиш, да се въртиш в леглото и да се потиш и няма сън. Ходиш в банята, мокриш се със студена вода, мокриш и чаршафи и пак нищо. Действа на психиката вече, направо ти идва да се качиш някъде на 2000+ метра, където ще трябва даже да се завиеш, но най-накрая да си починеш!!!!

4

А.Колев, пасе кози

преди 1 месец

През юли нощите бяха не тропични, а екваториални, което е по-тежко, освен това, от лятното слънцестоене досега денят е намалял с час и половина, което намалява времето за слънчево греене, радвайте се на лятото, че като свърши идва кал, локви имрак.

3

Тони

преди 1 месец

Вече е за сънотворни, вчера едвам мигнах от жега при отворен прозорец.

2

Анонимен

преди 1 месец

Какво ще разхлади в понеделник, като сега гледах прогнозата за Варна за другата седмица. По-топло ще е от тази седмица даже. Голямо разхлаждане с 34 градуса за Варна няма що. В Петрич го дават 39 градуса другата седмица. Смеееешницииии

1

GTI V5 2.3 150 коня

преди 1 месец

не съм в парник, в перник съм