14

платена реклама

преди 1 месец

Калинчо е най-добрият мафиот!

13

Евроатлантично

преди 1 месец

Кой е мурга8елкото? Аха,некъф психонещо си " -лог". Естествено,че калинката на Шиши внесе спокойствие в мвр,нали затова го инсталираха,някой трябва да контролира и движи схемите на Прасс40 :) Важно е да има спокойствие :) :) :)

12

БРАВО,

преди 1 месец

ТАКА СЕ ГОВОРИ,ХАРЕСВА МИ ЗАЩОТО СЕ КАЗВАТ ИСТИНИ НО Е МНОГО МАЛКО-ЗНАЧИ ТАЗИ ,,ДЪРЖАВА,, БИЛА ОТДАВНА ПРИТЕЖАНИЕ НА НЯКОЙ ,ЗАТОВА БИЛА ТАЯ ВОЙНА ЗА ВЛАСТ-БЕЗСРАМНИЦИ ТЕ ЛИ НЕ ,,ЗНАЯТ,, ЗАЩО ХОРАТА СА ОТБЛЪСНАТИ ОТ ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ.ТАЗИ НЕВЪОБРАЗИМА КАША НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ НИКОГА ,ЗАЩОТО МНОГО ХОРА ТРЯБВА ДА ИДАТ В ЗАТВОРА

11

Някой знае ли

преди 1 месец

Защо всички неприятни са в ГЕРБ?

10

Спокойствие

преди 1 месец

За корумпираните ушеви ЛГБТ+Qта кросдресъри бучове фамове и куиъри.

9

Ами 7 годишно

преди 1 месец

Дете уби полицай от "Специалните полицейски сили".Как да не е спокойствие.

8

Полицаите

преди 1 месец

Все протестират за повишение на заплатите,защото работели под стрес .Сега щом са на спокойствие да им намалят заплатите.

7

Ханко Брат

преди 1 месец

Демек рахат за ушевите и рахат за мафеозите. Корупция му викат на това хората по света. Какво спокойствие бе *** бегом марш на служба да не те подгони службата. Ще ми протестират

6

Анонимен

преди 1 месец

Не се иска спокойствие а смяна на поколенията . И на никой да не се обещава доживотна власт . Нито на ченге нито на прокурор нито на следовател нито на доносник (незнам точната длъжност но са на заплата) ито на никой друг. Там рябва конкуренция а не доживотна власт . Ти като им обещаеш доживотна ясла не може да ги накараш никаква работа да свършат и ще гледат да се възползват от поста та дори и децата им като унищожават на хората децата . Това е много опасно . Да им обещават доживотна власт.

5

Хора

преди 1 месец

Голямо спокойствие,няма що само ги погледнете как изглеждат,никой не ги контролира,шок и ужас.

4

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не на прави за пожарите в държавата няма заловен ни един подпалвач !!

3

Анонимен

преди 1 месец

Милиционерите хич не изглеждат спокойни. Нервни са като началника си!

2

Ужас

преди 1 месец

По времето на К Стоянов полицайте вършеха убииства,биеха и пребиваха хора,в полицията стана голям бардак и той ги пазеше,да "спокойствие"

1

Анонимен

преди 1 месец

И най-вече в Шиши!