14

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 11 ___ Как ли се е почувствала жена ти, когато за първи път се е похвалила на приятелки, че се е влюбила в теб, а ти си благоволил да й обърнеш внимание? Дали са се изхилили подигравателно и са й казали, че най-после е дошъл и нейният ред? "Доста употребяван, но все пак и ти ще го опиташ." Никое момиче не заслужава да чуе това, е, ако е свястна де.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Старото 13 е станало 10. Имам предвид номерацията на коментарите.

12

До 13

преди 3 седмици

Имахме разведена състудентка, с 3-4 години по-възрастна от останалите момичета. Имаше дете, но ходеше с нас по купони. Буквално оскотяваше като види хубаво момче и не мирясва докато не преспи с него, макар да е ясно, че повече от еднократен или неколкократен секс няма да има. Налиташе и на момчета, дошли с приятелките си. Идвало ми е да я шамаросам и съжалявам, че не го направих. Наивни девойчета оставаха наранени, свестни момчета изтърваха подходящи девойки заради к/венската намеса на тази.

11

През годините виждах

преди 3 седмици

и нещо друго. Някой или някоя започва нещо като връзка, хвали се на другарчетата си, има много ентусиазъм, но бързо установява, че другата стана съвсем не мисли да започва сериозна връзка, предпочита на някои празници да е соло, а когато отидат на дискотека или на гости, се оглежда за нови запознанства и дори започва флирт. Онзи/онази, който/която се е похвалил(а) пред приятелчетата си с това уж-сериозно свое завоевание страда от наранено честолюбие и понякога предприема неразумни начинания.

10

Анонимен

преди 3 седмици

На маса споделих, че с една сме в по-сериозни отношения и 3-4-*** казаха "Дойде и твоя ред", оказаха се все баджанаци.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Много често срещани са между жените тези неща: 1. Ако сте уж приятелки, като разберат, че харесвате някого и почват да ви подливат вода. Искат да сте без него или искат първо те да го омърсят. 2. Жените скачат на мъже които виждат, че са в двойка с жена. Т.е. жените налитат на обвързани мъже. Те обичат да се съревновават.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Най-после нещо смислено! Явно едната авторка на статии знае по-добре от онази другата. Другата прозира като влюбвала се в грешните мъже, защото имала нереалистични амбиции, а като я изоставили и започнала да пише статии против мъжете. И почти всеки ден читателите и търпят глупостите. Спукват я в коментарите и тя не иска да се промени.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Не разказвайте на приятелките си как сте правили aнaлен кекс, щото те ще изклюкарят на всички и след това всички ще ви гледат странно, странно. Ще ви излезе име че много обичатате да ви ebt вг3ъ.

6

Кифленщрассе

преди 3 седмици

Възможно е вече да са го минали и те също да ви разкажат някои подробности.

5

Бай Илийчо

преди 3 седмици

Няаа казвате че ви клати отзад.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Зависи от приятелите. Но най-добрият приятел е човекът, с който се обичате!

3

Анонимен

преди 3 седмици

Вярно е това, но може да разкажете как като ви е еббал вгз и като го е извадил колко семки от чушки е имал на хуйа, защото предния ден сте правили лютеница на село!

2

Анонимен

преди 3 седмици

На снимката едната пита: И верно ли ти свърррши фостатта и му изпи всичко? Другата: Даа, беше му 21 Санта досега такова дълбоко гъррло не бях правила!

1

Анонимен

преди 3 седмици

Друга причина е че ще ви предложат групово ебббане - само вашия мъж, вие и още 2-3 разпоретиннни! Прекрасен миг за гаджето ви, обаче все ще има една дето да пъшка яко, гаджето ви ще й свършшши на нея в шунндата и ще ви го открадне с по-класово ебаннне!