12

ТОВА

преди 4 седмици

Е ТУПАНА НА 5-ТИ ПЕХОТЕН ПОЛК

11

Анонимен

преди 4 седмици

Единственото понятно от статията са магарешките ритници, няма ли чужда дума и за тях, защото това не са чуждици, а злоупотреба с езика ни. Какво да се очаква от човек, който прави салата с Снежанка с Йогурт и я представя за нов деликатес. Или Зеле с моркови.

10

Анонимен

преди 1 месец

До Полезно и практичноАз не съм виждал нито един стегнат и оформен земеделец. В градината освен да се прегърбиш и да те болят ставите, друго няма да постигнеш. Там натоварването е много лошо и то не върху правилните места.

9

Анонимен

преди 1 месец

Това на снимката мъж ли е, жена ли или Имане? Не упражнения за стягане, а за отслабване трябват на този диференциал. Това ако са женски ръце, с които човек би очаквал да бъде прегърнат, то аз съм трамвай и започвам да дрънча. Стига толкова копиране, вижте като цяло какво показвате.

8

Полезно и практично

преди 1 месец

Земеделският труд най-много допринася за поддържане на добре оформена и стегната фигура. Към този принцип се придържаше навремето София Лорен, докато беше на върха на славата и в блестяща форма. В интервюта споделяше, че прави всичко възможно да отделя поне по половин час на ден за да работи в градината около дома си.

7

Бонго Бонго

преди 1 месец

Много зависи от вибрациите от боба.Боб + леща мълииии...Боб и зеле...ха ха хааааааБоб и яйца... аууууууууууу

6

Анонимен

преди 1 месец

Хит ще е ако може да добавите и снимки към съдържанието, за да може хората да се ориентират, без да копират текстовете и да търсят снимките отделно в интернет.

5

Тази на снимката

преди 1 месец

Много космати ръце

4

Анонимен

преди 1 месец

На тая направо отслабване на дупарата и трябва.

3

Анонимен

преди 1 месец

"Пръстите на краката обърнати"===Не знам как да го разбирам това.

2

Пача

преди 1 месец

Това е на снимката

1

Бойко

преди 1 месец

Първо упражнение за стегнато дупе: сън на голо, в лятна нощ, покрит с чаршаф, и полъх от отворени прозорци и чекмеджета