54

Анонимен

преди 1 месец

Май ще се наложи спешно кремълското Квазимодо да се спасява в Сев. Корея

53

Анонимен

преди 1 месец

Одобрявам решението на САЩ!

52

Кремълският нацистки

преди 1 месец

Режим воден от търсения терорист похитител на стотици деца води завоевателна война и в Украйна и в Грузия, а сега терористът Путин се оплаква , че нападнатите се отбраняват.

51

А уж било изненада

преди 1 месец

Киев призна, че е обсъдил със САЩ и Великобритания нападението в Курска област.

50

Анонимен

преди 1 месец

Киевският режим трябва да удържи до президентските избори в САЩ, за да се оправдаят дадените милиарди пред американските данъкоплатци. В противен случай чичо Дончо печели безапелационно

49

Анонимен

преди 1 месец

До 37- каква мощ на НАТО бе мой? Къде НАТО е постигнало нещо? Един пример дай! Колко пъти на НАТО се е наложило да защитава държава-членка от нападение? Затова е създадена, уж! Виж, за легиони на САЩ и защита на американските интереси- това е истинската му функция! И пак излагации навсякъде! Последната победа помниш ли? Кабул, Афганистан! Моща на НАТО...

48

Анонимен

преди 1 месец

Дори и американците знаят, че няма как да се спечели война срещу Русия. Още повече от Украина. Самолети, танкове, нахлуване-цирк за сметка на украински млади мъже, останали в земята! *** политика. Само нашите сребролюбци продължават да героизират разни абсурди, като как била притисната Русия в Курск. Ще изтрепят 5-6хил млади мъже, ще запалят още повече градове и села в украина и пак зеленски ще ревне за още пари и оръжия. Омагьосан кървав кръг...

47

Малък Праз

преди 1 месец

Наркоманът в Киев дали ще продължава да твърди, че Украйна се бори съвсем сама с Агресорът. То за професионален лъжец като него не е проблем, но вече стават смешни подобни твърдения.

46

Анонимен

преди 1 месец

"Одобрението" е дошло от руския ГЩ во главе с Герасимов.На генералите им е ясно, че тази война, не може да бъде спечелена, виждат колко много жертви дава РА.Путин нареди Курска област да прочистена, но сериозни военни сили натам не са пренасочени.Очаквам военен преврат и сваляне на Путин от власт.

45

Украинец

преди 1 месец

До 40. Ха-ха-ха, това го слушаме от две години и половина. Украинците ви направиха за смях, ама зомбираните съветски олигоффрени като теб си живеят с кремълските фантазии.

44

Анонимен

преди 1 месец

Вярно мислите, че пишете за детската градина. Ако не беше САЩ и Майдан и узурпиране на властта в Украйна нямаше да има, както и война там.

43

Zеленски

преди 1 месец

Глу.пости. Ай стига конспирации.

42

Анонимен

преди 1 месец

Вчера в Одеса е имало бум-бум. Ама на нашите журналисти е забранено да пишат таива новини.

41

Анонимен

преди 1 месец

А новини за Покровско направление има ли?

40

кремълско чекименто

преди 1 месец

Путин от алтернатива на Вашингтон стана за посмешище. Болната държава на Европа, за която всички се чудят, дали да и уредят евтаназия или да я оставят да се мъчи до край

39

Анонимен

преди 1 месец

Това беше предсмъртния гърч на украйна.

38

Ха ха ха

преди 1 месец

До Анонимен 30. Това го голореха САЩ. Ама де толкова акъл, че да го запомниш. За разбиране и дума не може да става.

37

заривай Руско блато

преди 1 месец

В началото на войната никой не поддържаше Украйна, но бойците и тотално разрушиха мита за великата руска армия и обилно наториха земите си с телата на алкохолизирани мужици и пандизчии наети от Путинкантропа в безумните му имперски амбиции. Сега зад Зеленски освен САЩ стои и мощта на НАТО както и целия цивилизован свят, за разлика от руския агресор приеман само от тирании като Иран и Северна Корея.

36

Кво стаа

преди 1 месец

Украинците превзеха ли Курск или сам се предаде. Рашкия май не знае на кой свят е.

35

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 30. По грешка гласувах +, брой го за -