13

Мар

преди 1 месец

Можем и е добре да се молим навсякъде и за всичко от което имаме нужда. Но само в храма можем да се причастим. Свето причастие се взема само по време на литургия. Бог чува молитвите на хората - молете се и четете Библията. Така който има проблеми с пари или с близки, със здраве или работа - проблемите сами ще се решат. Честит празник!

12

Поп Игнатий

преди 1 месец

Бог е навсякъде около нас. Дори в тоалетната. Няма нужда човек да ходи на църква, за да се докосне до Бог. Това може да стане и в тоалетната в усамотение. Защо е нужна тази показност? Бог иска лични отношения с всеки един от нас. Пазете си вярата като нещо лично. Няма нужда от показност пред хората. Той Бог вижда всичко.

11

Баба Гошка

преди 1 месец

Най-важното е, че е почивен ден и по този повод ще полегна

10

Анонимен

преди 1 месец

Хората не ходят на църкви, само овцете. Мина четвърт от 21 век. В кой свят живуркат?

9

Гном

преди 1 месец

Как сте достигнали до извода че митовете и легендите са достоверни доказателства за това как един юдей семит разпънат на кръст е вашият Бог и неговият бог баща - еврейският бог Йехова, също е бог и че е правилният бог и накрая как Богородица е родила Бог без зачатъчно и непорочно е отвъд моята квалификация. Нямам валенция където да си го сложа. Ще настъпи епилепсия. Мозъчен взрив. Няма как нормален човек ако е завършил първи клас да вярва на приказки за феи и духове и да вярва на караконджули.

8

IQ 3.14

преди 1 месец

да продължим заглавието : ....а репортерката на он еър влиза в гробницата на български княз облечена в малиновий пиджак. нищо, никой не е видел.

7

Анонимен

преди 1 месец

Аз бях на кръчма.

6

Анонимен

преди 1 месец

Попа баба Гусиии ментосва за пари - 50 милиона попска субсидия :)))

5

Анонимен

преди 1 месец

Българина не е набожен и на църква НЕ СТЪПВА!! След 35 години мутренски преход единственото което признава са парите, материализма и материалните блага. На това му се вика ''тотална морална деградация''!!

4

Ze nigmar

преди 1 месец

А за да се докосне до антихриста къде трябва да ходи?...:)))

3

Анонимен

преди 1 месец

Българина на църква не стъпва и не е набожен, И ЗАТОВА държавата ви е на този хал!!! Тотална морална деградация!!

2

до 1

преди 1 месец

До Анонимен,тогава утре като пишат че нямало лекари,че не достигли лекарства се помолете на иконката си и ще ви мине,нали така,бъдете последователни,с делата си показвайте вяра,не като кихнете да търчите на доктор,не е християнско това,но вие вярвате в парите,вашия бог са единствено парите и интересите нищо друго

1

Анонимен

преди 1 месец

да ходиш на църква да се молиш е католическото мислене. православието гласи можеш да се молиш навсякъде стига да имаш икона даже и без икона. затова всеки бг дом има кътче с икона вкъщи.